Rasa nak buat tutorial tapi..

Rasa nak buat tutorial tapi malas..
Semua picture ada dalam my acer..chewahh dah dapat abang Lenovo abg acer ditinggalkan..
Nanti aku update ye..
Tutor cara linkkan tab menu..
Ok daa...
Tag : hari malas
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Rasa nak buat tutorial tapi.."

Sambil dapat chance nie,nak request tutorial..Nak tuto boleh?Hehe..boleh tak sis ajar cara nak buat satu gambar tu ada link nuffy,heartbeat ke..Gambar yang orang click pegi link nuffnang..tapi link tu tak appear..Sebenarnya kawan saya nak tuto nie,tapi dia malu nak mintak..Dia kata malu lah..Saya tolong mintakkan..huhu..Saya nie muka jns x malu..Hhahahaah!pnjgnyer komen:)

@Miss Cupcake

gambar yg kat tepi2 then dia ikut kalau scroll ker? bg contoh :)

#kalau rajin akak update hehehe

sis sya na request tuto bole?? sye bru jinak2 nax buat tuto.. tpy nax buat pages tuh bole buat 8 pages je.. camne nax buat pages banyak2 macam list tuto sis tuh??
agax2 sis faham tax ape yg sye ckp nie eak.. cam puta belit sikit.. hee
kalo sis paham tolong ehh

assalamualaikum.kak macam mana nak letak tutorial dalam blogskin..saya tak tahulah..boleh tak akak ajar saya..
http://muhamadfaizfaizfaiz.blogspot.com


saya harap akak dapat membantu

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top