Wednesday, July 13, 2011

Rasa nak buat tutorial tapi..

Rasa nak buat tutorial tapi malas..
Semua picture ada dalam my acer..chewahh dah dapat abang Lenovo abg acer ditinggalkan..
Nanti aku update ye..
Tutor cara linkkan tab menu..
Ok daa...

4 comments:

  1. Sambil dapat chance nie,nak request tutorial..Nak tuto boleh?Hehe..boleh tak sis ajar cara nak buat satu gambar tu ada link nuffy,heartbeat ke..Gambar yang orang click pegi link nuffnang..tapi link tu tak appear..Sebenarnya kawan saya nak tuto nie,tapi dia malu nak mintak..Dia kata malu lah..Saya tolong mintakkan..huhu..Saya nie muka jns x malu..Hhahahaah!pnjgnyer komen:)

    ReplyDelete
  2. @Miss Cupcake

    gambar yg kat tepi2 then dia ikut kalau scroll ker? bg contoh :)

    #kalau rajin akak update hehehe

    ReplyDelete
  3. sis sya na request tuto bole?? sye bru jinak2 nax buat tuto.. tpy nax buat pages tuh bole buat 8 pages je.. camne nax buat pages banyak2 macam list tuto sis tuh??
    agax2 sis faham tax ape yg sye ckp nie eak.. cam puta belit sikit.. hee
    kalo sis paham tolong ehh

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.kak macam mana nak letak tutorial dalam blogskin..saya tak tahulah..boleh tak akak ajar saya..
    http://muhamadfaizfaizfaiz.blogspot.com


    saya harap akak dapat membantu

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.