Sedihnya, bila orang salah ertikan niat kita :"(



Sangat sedih..
Rasa macam dibunuh je mood ni.
Dicampak...ditikam dan di bakar..
Serius aku sangat sedih..

Kenapa ada sesetengah pihak suka salah ertikan apa kita buat?
Serius, aku nak sambung belajar bukan sebab nak menunjuk-nunjuk yang aku lagi "high" dari orang lain..memang sama sekali tidak.. langsung tak terlintas dari kotak fikiran aku.

Sampai hati cakap macam tu, i'm so sad..aku cadang nak sambung study kerana itu memang cita-cita aku. Sebab keinginan aku kerana Allah Taala. Bukan sebab nak "show" aku terbaik dari orang lain. TIDAK.

Kenapa ada orang fikir macam tu? kenapa???

Orang lain ada belajar sampai PHD, dan lagi tinggi tapi tak pula fikir itu cuma nak menunjuk-nunjuk.

Mood aku dah dibunuh, tapi insyaallah belum mati lagi. Melainkan aku sendiri gugur sebelum berjuang.


Ya Allah, berikan aku semangat, kekuatan dan mudahkan segalanya.


p/s : kalau ini bukan takdirku, aku redha..apa yang kita suka, belum tentu Allah suka. Segalanya ada hikmah :'(

Bersabarlah wahai hati, kau ada Allah sebagai tempat mengadu. DIA lah yang terbaik. Alhamdulilah hatiku cepat tenang.
Tag : dont sad
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Sedihnya, bila orang salah ertikan niat kita :"("

sbr ye cik farah, mulut orang mmg mcm tu,yang tahu niat kite cume Allah swt kn :) sy doakan cik farah brjaya dlm apa yg ingin diceburi :) www.hidayahzulkifli.blogspot.com =)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top