Tukar nama blog..

Haiiii!!
Selamat berhujung minggu..
Korang perasan tak blog aku?
Dah tukar rupa sikit. Aku cuma tukar header, dan footer jer dan yang paling ketara ialah!
Tukar title blog. Dari Bila Hati Berbicara ke Blog Cik Nurfarah.

Sweet tak?

Mesti korang tertanya-tanya sebab apa aku tukar nama blog?

Sebab terlalu ramai yang ada title "bila hati berbicara" macam tajuk novel je kan . So aku cipta identiti sendiri dengan meletak nama sendiri sebagai title blog. Name pun aku tak letak full name sebab kang kot panjang lebar. Just crop my full name dan ringkaskan jadi Blog CIk Nurfarah. But is still my name.








Tukar kepada :



Header ni aku tak banyak tukar just name blog jer..


Tukar URL?..sememangnya tidak! Sebab macam ne korang nak cari aku nanti kan :)
Tag : blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Tukar nama blog.."

comelnye..nice...singgah cnie..hehe

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top