Sunday, August 21, 2011

Best ke shooping last minute?

Assalamualaikum,,hai korang pe khabar?


Semalam aku terpaksa menshoppingkan diri aku. Bukan shopping raya yer tapi shopping saja-saja. Malas nak shopping raya cuma nak beli tudung je minggu depan..tudung raya? tuuuutttttttt! hahha..

Tapi bila musim perayaan mak hoii ramai giler orang sampai bersesak-sesak.. Memang rasa sesak sangat. Yang tua muda, semuanya sibuk nak shopping. It better kalau shopping sebelum puasakan sebab boleh la minum ke makan ke ..opps..

Semalam walupun tak berapa nak shopping tapi barai gak duit aku..
Apa yang aku beli ek?

beg lappy sebab aku lebih suka yang sandang belakang berbanding sandang di bahu.


Aku pilih red sebab pink dah habis, yang model lain ada tapi sampai ratusan hengget..ohhh kena save bajet la..katakan tidak pada pembaziran!

2 helai blous hahaha ..

lebih kurang macam nihh..

Malas nak ambik gambar kang korang dapat cam aku dari jauh..almaklumlah banyak stalker yang suka baca blog aku, pastu jadikan bahan..i loike!

Set cadar single bekalan untuk jadi student. Bukannya shopping semalam tapi dah lama.. Ini semua pengaruh katalog yang tunjuk cadar comel-comel..kalau beli kat kedai maybe boleh dapat 3 pasang atau 4 pasang. muahaha..pilik corak flora. cadang nak beli kartun-kartun tapi macam tak matang sebab umur dah 2* tahun :(..




Untuk kecantikan dalaman. Just for try..elok untuk peredaran darah sebab aku ni kadang-kadang cepat bulan mengambang kadang-kadang lambat. Jadi saja nak try .muahaha.. Tapi memang elok untuk kulit. Kulit aku memang dah sedia kala haluss hahaha :)


Itu je shoppingnya tapi duit macam air habisnya..

Ok baii..

#kasut belum beli lagilah hoii..minggu depan shopping kelengkapan harian untuk masuk u plak..pau duit ayah la,,


2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.