Saturday, August 13, 2011

Contact Lens Baru.

Assalamualaikum korang..
Kali ni entry penuh dengan gambar bijik mata hehehe..
Hari itu kecoh pasal nak beli contact lens.
Dan akhirnya beli melalui online dekat Miera.
Add la dia kat FB.


Cantik sangat contact lensnya.
So aku belilah dua pasang.
Nak mata macam dolly..hahaha..
Ini contact lens yang sampai beberapa hari lalu tapi aku belum rasmikannya sebab solution water tak beli :)


Aku pilih Super Candy Nudy Brown 16 mm dan Super Candy Crystal Violet 16 mm. From Korea.


Dan hari ini berkesempatan beli water solutionnya..



dan boleh lah snap gambar untuk demo :) aku pakai yang Super Candy Nudy Brown 16 mm yang satu lagi simpan sebagai stock.


Mata saya sangat besarkan :) pipi pun tembam.


Rasa selesa tanpa kaca mata :)

 

Saya tidak sepet lagi :)


Sesuai tak colour ni dengan mata aku?

Kalau korang nak beli contact lens, ada beberapa site yang best seperti di bawah :)

Miera Ishak

SweetPoupee CandyLens

Lens Mania


Semua tu lens yang harga da best. Try la contact mereka untuk order. Ok baiii..

p/s : Rasa nak beli lagi la...suka suka :) kali ni nak beli warna biru plak ...

6 comments:

  1. saya beli contact lens kat 'Eye Care' kat facebook... 3 pairs RM66 include postage.. best la.. dia kata sempena raya promotion.. cuma lens tertentu je..^^

    ReplyDelete
  2. http://www.facebook.com/pages/Izzam-Lens-Shoppe/220115351364769

    jom try usya at cnie..:) promotion for raye! :)

    ReplyDelete
  3. xprnh g try pki contact lens. xbrni la. hehehe.. tp nmpk comel ^^

    ReplyDelete
  4. nak lens murah2??
    meh add kite kt --> http://www.facebook.com/adasyuhada196
    nnti kite tlg pomot kwn kite. ;)

    *(harga lens dlm lingkungan ;-
    ~ 1 PAIR RM 25 + FREE POSLAJU
    ~ 3 PAIR RM 65 + FREE POSLAJU
    ~ 5 PAIR RM 105 + FREE POSLAJU
    *harga bole kawtim , lg byk order lg byk discount leh dpt... ;)

    pe2 juz inbox kite kt fb ek.. :)

    ReplyDelete
  5. hai. sy pn jual lens jgk.. tgk2 la. add me kalo beminat :)
    http://www.facebook.com/qaisarahotlens

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.