Gosip Terkini: Benarkah Gambar Khairul Fahmi ini?

Bila aku buka komen reader dan terjah blog dia.
Aku nampak gambar ini?

 





 Tengok bawah!










Korang nilaikanlah sendiri! Gambar di ambil di Singapura.

p/s : Manusia sekarang lebih je sikit dah lupa diri.


sumber gambar : Oh bulan dan cari.com
Tag : berita, gosip, hiburan
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
11 Comments for "Gosip Terkini: Benarkah Gambar Khairul Fahmi ini?"

hai entahlaa....
kesian elia...

KLO SY JD TUNANG DIE PUN CONFIRM MELENTING!

@faa.rosli

aah, kesian..masa belum popular dengan elia pastu dah popular lupa diri

@alin~hazlin~

of course melenting..sakit hati sangat dengan peragai org mcm ni

dia cakap bukan sb org ke3...
ni dahlia teck ni orang ke berapa agaknya..heh

ai ....
ape na jadilah nan lelaki @ arts zmn skunk ....???

emm..dah terang lagi bersuluh.....emm...mintak jauh la jadi cmni...

tngu jela dia nk bg alasan apa lg . hehe

mmg x leh buat laki mcmni..nsib baik Allah bg petnjuk kt Elia tu,, kalo x dpt la laki boye mcm die.. :0

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top