Monday, August 8, 2011

Gosip Terkini: Benarkah Gambar Khairul Fahmi ini?

Bila aku buka komen reader dan terjah blog dia.
Aku nampak gambar ini?

 





 Tengok bawah!










Korang nilaikanlah sendiri! Gambar di ambil di Singapura.

p/s : Manusia sekarang lebih je sikit dah lupa diri.


sumber gambar : Oh bulan dan cari.com

11 comments:

  1. KLO SY JD TUNANG DIE PUN CONFIRM MELENTING!

    ReplyDelete
  2. @faa.rosli

    aah, kesian..masa belum popular dengan elia pastu dah popular lupa diri

    ReplyDelete
  3. @alin~hazlin~

    of course melenting..sakit hati sangat dengan peragai org mcm ni

    ReplyDelete
  4. dia cakap bukan sb org ke3...
    ni dahlia teck ni orang ke berapa agaknya..heh

    ReplyDelete
  5. ai ....
    ape na jadilah nan lelaki @ arts zmn skunk ....???

    ReplyDelete
  6. emm..dah terang lagi bersuluh.....emm...mintak jauh la jadi cmni...

    ReplyDelete
  7. tngu jela dia nk bg alasan apa lg . hehe

    ReplyDelete
  8. mmg x leh buat laki mcmni..nsib baik Allah bg petnjuk kt Elia tu,, kalo x dpt la laki boye mcm die.. :0

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.