Thursday, August 18, 2011

Macam sunyi jer GA aku?

Assalamualaikum..
Sunyi sepi jer GA aku ni? macam tak ada orang nak join jer..
Kalau tak ada aku stop jer..

Ok2 saborr baru tadi je post GA takkan terus orang serbu GA aku nihh..dah la blog tak popular mesti orang tak pandangkan :(

Kalau masih still macam tu, terpaksa stop ler..

Mana dia kah readerku yang kata nak template itu? hahaha..

ok malas nak menulis sebenarnya..penat main coding design blog. Ada 20% lagi tak tukar..tab menu.

Rasa suka dengan template ini sebab lebih luas pemandangan..pinky tetap pink!

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.