Memang Pelik Aku Pakai Macam ni.

 


Serius, pelik aku pakai tudung macam gini. Muka double gemukk lagikk..
huarrggg.. huduh :(
Tapi, aku just testing jer..tak ada maknanya nak kuar dengan gaya macam ni hahaha..


p/s : korang mesti comelkan kalau buat tudung macam gini :)


k baiii.......
Tag : aku fara, tudung
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Memang Pelik Aku Pakai Macam ni."

sbb x biasa tu psl rs pelik..akak pon kalau pakai stail yg luar biasa rs weird semacam hehe

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top