My New Template

Assalamualaikum..
Comel tak template baru aku nihh?
Simple jer...hampir 2hari aku design..rasa semput anak mata main coding..haha..
Saja nak back to 2 column sebab aku tak banyak letak widget..

Pasal hal template give aways tu..yes aku akan buka segmen Give aways. Cuma sekarang nak fikir pasal hadiah..

Hope korang join.. :)
Tag : templete
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
3 Comments for "My New Template"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top