Wednesday, August 3, 2011

Offer-offer - kalau korang nak aku follow korang?

 Sempena bulan ramadhan ni, aku buka offer ni buat kali pertamanya. so hargailah masa ini :)


Syarat-syarat :


1. Follow blog aku.
2. Dont say done follow lepas tu, tak follow. ( menipu ler tu )
3. Jangan lepas follow, kau unfollow aku.
4. Masa terhad. Cepat!
5. Tinggalkan komen di sini selepas follow. Atau kat sbox.. ( risau tak perasan plak )



SEGMEN INI SUDAH DI TUTUP, SEKIRANYA ADA ORANG FOLLOW, MAYBE AKU TAK FOLLOW MELAINKAN AKU NAK FOLLOW KORANG.

cepat sebelum aku tutup offer ni..

p/s : kau ingat aku senang ke nak follow orang, melainkan aku betul-betul nak FOLLOW. so cepat sebelum terlambat :)

@semua komen yang sudah di publish..sudah di FOLLOW. Terima kasih :)

bg link sekali untuk memudahkan kerja aku FOLLOW2 korang :)

39 comments:

  1. saya saya! dah lama saya follow kakak :D haha pertama nie .

    ReplyDelete
  2. saya dah follow akak dah lama . tak la lama mane . btw,, tutorial akak best ! hehe

    ReplyDelete
  3. beeha dah lama follow :)

    id : Nurulz Sabeeha

    URL blog : http://biggestbeeha.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. saya da betol2 follow akk .. hihi

    ReplyDelete
  6. saya ! gadis dha lme follow sys , follow mine yaww :)

    http://chintakamoo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. da lama da follow blog nie .

    URL blog : http://blurrywanyy.blogspot.com/

    thanks :)

    ReplyDelete
  8. saya dah lama follow akak...tuto agak bagus...

    ReplyDelete
  9. saya pun dah lama follow akak..memula sebab tertarik dgn tutorial akak. smua best2 kot :)

    http://littlekura-kura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hi akk..best akk buad offer cam ni.. BTW dah lame Anis follow.. Follow balik ok?

    ReplyDelete
  11. dah follow sis dah . follow balik tau :)

    URL: http://cheriterachenta92.blogspot.com/

    terima kasih :D

    ReplyDelete
  12. dah lama kita follow kamoo =)

    follow me back. thanks ^_^

    ReplyDelete
  13. ehem2
    sye da lme follow blog nie

    url :http://cadbury-lurve.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam..sis saya dah lme dah follow..
    nie link blog saya...follow yer..tq !

    http://heartstorylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. saia jugak lame da folow blog nie ((:

    uRL : http://saiasygkamu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam, kak follow saya jgk jgn lupa ya....thanx...

    ReplyDelete
  17. saya nak! saya follow akak tak de lama sgt.kalau tak silap time tempah header blog saya..

    blog sy- http://cahayapetunjuksite.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. saya da lama follow blog akak...tutorial akak smua best!!!
    thanks....

    ReplyDelete
  19. dah follow akak dah .
    tutorial akak senang faham . suka suka !!
    jgn lupe follow kita balik ea :)

    ReplyDelete
  20. fllw aina jgk, akk..:)..maseh sgt tw..:)

    ReplyDelete
  21. nak jugak. hehe :D masih baru dalam dunia blogging ni. minx tunjuk ajar ya sifu :D

    ReplyDelete
  22. follow saya jgak ya.. saya da follow awk
    http://www.mishnurlin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. sheda baru follow :) tak tipuuu ni :)

    ReplyDelete
  24. saya punn dah follow akak :P saya suka giler dengan tutorial yang akak bagi semua too , terima kasih tau ? <3 tapi maaf saya tak berapa nak tahu tentang credit too ?? cam mana nak credit kat akak kalu dah copy paste akak punya tutorial , n one more thing belog saya ade problem laa kalau orn nak follow saye , saye tak tahu kenapa sebab saye masih baru dalam blogger , harap akak dapat membantu . terima kasih akak :D

    ReplyDelete
  25. me! da berthun da follow u <3

    ReplyDelete
  26. @aina


    SEMUA KOMEN YANG DI PUBLISH SUDAH DI FOLLOW..

    TO AINA : LINK BLOG TAK ADA? MACAM NE AKAK NAK FOLLOW? KAT PROFILE PUN XDA???

    ReplyDelete
  27. mang follow blog akk pn =)

    http://iqalifestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. done follow~~
    btw;toturial best.. :)

    ReplyDelete
  29. best blogg ever seen,,,,,done follow

    ReplyDelete
  30. cik farah thx sgt.. but nk cik farah folloe blog ni

    domolovebunny.bs.com

    ReplyDelete
  31. sy pon da FOLLOW :) hehehe..tutorial yg sngat sng nk phm :D

    ReplyDelete
  32. Dah-2...hrp dpt follow sy balik!!!

    ReplyDelete
  33. wah..mmmg best blog adik nih.tutorial yg sgt2 membantu.ade ckit2 d apply kt blok akk.tqvm
    ce tgk kut2 ade yg kurang..hehe
    http://adeqrifqi.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. Hi Farah. :) Care to follow me back? :D

    ReplyDelete
  35. Follow Blog saya kakak. http://bloghobbykedua.blogspot.com/
    saya akan sangat berterima kasih

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.