Tuesday, August 9, 2011

Pelajar Malaysia Dirompak di London.

Assalamualaikum..
Tadi aku tengok buletin utama dan lihat video ini.
So f#ck la..kesian kat student Malaysia.
Harap ada pihak membela nasib student tu.
Mengikut sumber tertentu, student tu keluar untuk beli juadah berbuka puasa.
Dan sekarang dirawat di Hospital Royal Landon untuk pembedahan rahang.





Tak boleh dibayangkan kalau kena rompak dengan gangster yang ramai macam tu.. Ya Allah jauhkan aku dari kesulitan yang seperti itu.

9 comments:

  1. saya pun ada tengok. serius s*** la orang yang buat dia macam tu. org nga injured boleh plak nak rompak.

    ReplyDelete
  2. die kawan baik sy kat mrsm, baru 1bulan lebih pi blaja kat sane..doakan die slmt ye :)

    ReplyDelete
  3. terkejut dan kecoh dekat fb tadi.

    that guy nme asyraf haziq. ex budak smk dlu yg further study dekat luarnegara. hope kerajaan akn buat something pasal benda ni.

    ReplyDelete
  4. ish...siannya....kurang ajar btl lah orang tu...

    ReplyDelete
  5. @nurAIN

    yes..harap kerajaan prihatin dengan kebajikan pelajar malaysia di luar negara

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.