Pelajar Malaysia Dirompak di London.

Assalamualaikum..
Tadi aku tengok buletin utama dan lihat video ini.
So f#ck la..kesian kat student Malaysia.
Harap ada pihak membela nasib student tu.
Mengikut sumber tertentu, student tu keluar untuk beli juadah berbuka puasa.
Dan sekarang dirawat di Hospital Royal Landon untuk pembedahan rahang.





Tak boleh dibayangkan kalau kena rompak dengan gangster yang ramai macam tu.. Ya Allah jauhkan aku dari kesulitan yang seperti itu.
Tag : berita, video
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
9 Comments for "Pelajar Malaysia Dirompak di London."

saya pun ada tengok. serius s*** la orang yang buat dia macam tu. org nga injured boleh plak nak rompak.

die kawan baik sy kat mrsm, baru 1bulan lebih pi blaja kat sane..doakan die slmt ye :)

terkejut dan kecoh dekat fb tadi.

that guy nme asyraf haziq. ex budak smk dlu yg further study dekat luarnegara. hope kerajaan akn buat something pasal benda ni.

ish...siannya....kurang ajar btl lah orang tu...

@nurAIN

yes..harap kerajaan prihatin dengan kebajikan pelajar malaysia di luar negara

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top