Puding Caramel Cik Nurfarah

Assalamualaikum..
Akhirnya berjaya buat puding caramel sendiri.
Sebab teringin sangat nak buat sendiri!
Akhirnya aku buat juga dengan carian resepi di google..

Sebenarnya ni first time buat puding caramel..
Taraaaa......


Sorrylah flash HP kita kuat sangat...




Oklah tu..baru belajarkan..

Rasa? tak tahu sedap ke tak..kalau sedap aku bagi resepi. Sangat simple. Tadi masa potong nak bagi jiran, dia punya isi dalam sangat smooth dan licin..

Tak sabar nak rasa!

p/s : Nanti kalau sedap aku bagitahu, tak sedap diam-diam sudah..

Tag : masakan., resepi
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Puding Caramel Cik Nurfarah"

hmmmm mmg nmpk sdp pun....nsb baik xtgk masa xbrbuka lg td....heheh

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top