Saya Suka Lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif

Hai semua! first time dengar lagu ni dah tertarik. Bersahaja dan menarik so korang dengarlah. Cinta Muka Buku best. Aku pernah juga dengar lagu-lagu Najwa Latif kat youtube memang best. Suka sangat!



#cuma korang jangan cepat bercaya dengan cinta muka buku yer.. Nih lagu jer jangan ikut..jangan blind date nanti hancurz..nak jumpa teman muka buku (facebook) bawak bodyguard sekali yerrr..

kbai..tak terasa nak tulis tutorial la sayang hoi.
@ nak download lah lagu nih kat 4shared. korang nak? click sini

Tag : lagu, video
4 Sila Komen "Saya Suka Lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif"

@SoLy SoLicious

sweetkan video clipnya..indahnya cinta remaja hahaha

suara najwa latif ni memang best. =)

memang best :) weee~
tak sabar nak tunggu tutorial baru :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top