Friday, August 19, 2011

Saya Suka Lagu Cinta Muka Buku by Najwa Latif

Hai semua! first time dengar lagu ni dah tertarik. Bersahaja dan menarik so korang dengarlah. Cinta Muka Buku best. Aku pernah juga dengar lagu-lagu Najwa Latif kat youtube memang best. Suka sangat!



#cuma korang jangan cepat bercaya dengan cinta muka buku yer.. Nih lagu jer jangan ikut..jangan blind date nanti hancurz..nak jumpa teman muka buku (facebook) bawak bodyguard sekali yerrr..

kbai..tak terasa nak tulis tutorial la sayang hoi.
@ nak download lah lagu nih kat 4shared. korang nak? click sini

4 comments:

  1. @SoLy SoLicious

    sweetkan video clipnya..indahnya cinta remaja hahaha

    ReplyDelete
  2. suara najwa latif ni memang best. =)

    ReplyDelete
  3. memang best :) weee~
    tak sabar nak tunggu tutorial baru :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.