Wednesday, August 17, 2011

Siapa nak template aku nihh?

Jemulah..bosan..
Kenapa dengan aku nihh??
Sebab aku dah bosan dengan template nihh!



Tapi kita sayang kat dia. Dah lama pakai template ni. Sayang nak ganti baru. Tapi nak yang new! korang nak tak template ni? kalau nak aku akan buat give aways..sebab aku nak tukar yang baru..kalau nak sila bagitahu..kalau ramai permintaan akan ku give awaykan template ni. Kalau tak sudi. Simpan elok2 je dalam lappy :)


Sementara tawaran masih ada. Kalau tak aku letak je kat blog hamster comot aku tuhh..
k baiii!


#permintaan melebihi 20 orang akan di give awaykan..kalau tak akan dipekasamkan. Cepat sementara tawaran masih ada.

Template ini free! so kepada pemenang akan di designkan header, footer, dan banner sekali aku plus promote blog dia serta meletakkan bannernya selama sebulan di blog aku. so rebut peluang ni. Kalau permintaan ramai segmen Give Away Template Cik Farah akan dibuka..cepat!!

27 comments:

  1. @ ok,,kalau ramai minta akan ada segmen template cik nurfarah..so promote..pemenang akan dihadiahkan template ini, header dan banner..serta akan dipromote blognya..cepat2

    ReplyDelete
  2. ramai yg nk, kalo sy pun nk, kompom laa x kn dpt.. wehehe.. bt sndri ye?

    ReplyDelete
  3. salam ,, kite nakk jgakk ^^ ,, bole x ? hee

    ReplyDelete
  4. sy nk..lawa sgt ni..:)
    bole ajar cre cmne nk buat template cntik cmni x?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.