Template For Bukan Blog Kamu

Assalamualaikum..
Template untuk Bukan Blog Kamu.
Theme beliau warna peach..
2 column. So boleh tengok blog beliau :)


Tag : tempahan
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Template For Bukan Blog Kamu"

lulu datang dari bukan blog kamu..
Lawa design :)

sis,yang pyqa request tu.. hehe mcm mne?
background template designer..xleh upload gmbar. internal error

@pyqa

try tgk kat tutorial komen..akak ada ajar kat c2..sebab template berbeza setiap org

tq cik farah.. nanti dah rsa2 bosan nak tuka saya datang lagi kat sini yer insyallah ehhee...sebab sy mmg suke tuka2 layout ni bila dah jemu hehe.. tapi yang ni mmg cantik..mungkin lame sy pakai kot hehe.. mekaseh ye banyak2..

@BERT

welcome :) terima kasih juga menempah disini :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top