Friday, August 5, 2011

Template for Miss Ross

Assalamualaikum..lega lepas dah settlekan tempahan.
Kali ini tempahan dari Miss Ross.
2 coloumn, theme pink, purple, white and black.
Agak sukar jugak nak buat semua combination ni tapi alhamdulilah pemilik suka dengan template ni.



Kalau nak tengok real sila ke Blog beliau.

p/s : Banyak kena belajar lagi terutamanya photoshop. Ramai yang pandai buat doodle comel tapi tangan aku ni keras nak melukis pakai mouse kalau pakai tablet pen tu ok kot. Tapi harga macam beli sebijik laptop. K baiii!

5 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.