Template for Miss Ross

Assalamualaikum..lega lepas dah settlekan tempahan.
Kali ini tempahan dari Miss Ross.
2 coloumn, theme pink, purple, white and black.
Agak sukar jugak nak buat semua combination ni tapi alhamdulilah pemilik suka dengan template ni.



Kalau nak tengok real sila ke Blog beliau.

p/s : Banyak kena belajar lagi terutamanya photoshop. Ramai yang pandai buat doodle comel tapi tangan aku ni keras nak melukis pakai mouse kalau pakai tablet pen tu ok kot. Tapi harga macam beli sebijik laptop. K baiii!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
5 Comments for "Template for Miss Ross"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top