Template for Miss Ross

Assalamualaikum..lega lepas dah settlekan tempahan.
Kali ini tempahan dari Miss Ross.
2 coloumn, theme pink, purple, white and black.
Agak sukar jugak nak buat semua combination ni tapi alhamdulilah pemilik suka dengan template ni.



Kalau nak tengok real sila ke Blog beliau.

p/s : Banyak kena belajar lagi terutamanya photoshop. Ramai yang pandai buat doodle comel tapi tangan aku ni keras nak melukis pakai mouse kalau pakai tablet pen tu ok kot. Tapi harga macam beli sebijik laptop. K baiii!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
5 Comments for "Template for Miss Ross"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top