Wednesday, September 21, 2011

Blog Kau Macam Budak-budak!

Assalamualaikum.

Terbaca pada tulisan sesorang di mana? ok fine it secret. Aku sorang tahu dah cukuplah.

Blog aku macam budak-budak?

OK! I'm  childish eh still chidren lagi k.

Umur aku dah 20+ tapi kenapa template macam budak-budak?

Suka hati akulah, blog aku bukan blog kau. Aku kesahhh?

Semua yang mereka cakap tu, aku malas nak ambil pusing. Maklumlah manusia memang ada PHD bila tengok orang lebih sikit. Kalau ada PHD sebenar tak per tapi lebihnya Perasaan Hasad Dengki.

Blog ni memang aku design macam nih sebab aku love pinkish. Keanak-anakkan? sebab memang aku suka yang ceria dan happy go lucky. Takkan nak blog macam mak nenek? peh la hoii. lain orang lain citarasa.

Lagi pun blog ni memang tempat aku share my info, tutorial, personal. So up to me lah.

Orang-orang yang suka mengutuk nih takkan pergi mana-mana. Yang tahu kutuk sana, kutuk sini tapi diri sendiri langsung tak ada kualiti. K bai.

p/s : Malas nak ambil pusing sangat bad thing ni sebab dah tentu orang itu NEGATIF.

Aku suka benda yang cumel-cumel..kau? ada aku kesahh?

24 comments:

  1. siapa kutuk tu kan..ignore jak k :)

    smart bah blog mu ni dear..pink lembut :)
    btw, apa jenis font yg u guna ni dear?smart la..kemas

    ReplyDelete
  2. ok pe blog ni...suka tgk lagi2 warna pink..ignore jer..budak2 pon follower dah 2k..huhu

    ReplyDelete
  3. comel je. mcm budak2 tuh laa besh :)

    ReplyDelete
  4. betul3...tak yah ambik peduli cik farah,manusia memng cm tue,x leh tngok org senang..

    ReplyDelete
  5. ala kak farah . wat xtahu je . xkan kemana lah law org yg pnUH PHD uw !

    ReplyDelete
  6. wsalam farah...biarlah apa orang nak kata farah..dh hak diorang... tpi yang penting sye suka sangat tngok blog farah..so cute..sejuk mata pandang dan banyak ilmu yang sya dapat daripada blog farah...TQVM ....

    ReplyDelete
  7. @[sutera kasih]

    satu forum..

    Century Gothic try this font hehehe

    ReplyDelete
  8. cute laaa camni...abaikan jelaaa ape kata org tu....

    ReplyDelete
  9. waaaa cutelah blog ini....ini kali pertama sya datang di blog ini....macam p rumah orang pula kan....


    upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tapper mcm budak2 . asalkan cntik . i like .

    ReplyDelete
  11. Sukar untuk menutup mulut org, pedulikan dier..manusia yg penuh hasad dan dengki, hidup dlm kerugian..

    Mama suke tgk blog farah, chumell gtu..mama yg umurnyer boleh la dianggap tua (ati msh mude tao!!) pn tertarik..

    nnt leh ler tunjuk ajar maam erk..jgn luper jd gang mama..lawat2 la blog mama yg tk seberapa chumell tuh..hehehe

    ReplyDelete
  12. pink lover.. org tu jeles lah tu blog dia x cntik mcm blog u.. :)

    ReplyDelete
  13. Thank pada semua sebab support kita :)


    Amat menghargai kalian

    ReplyDelete
  14. Blog ni macam budak-budak, ok lah boleh diterima.

    Tapi pilihan ton dan gabungan warna-warna nya sangat harmoni, begitu juga icon dan gambar yang terdapat menambah kan seri lagi.

    Cantik... sudah tentu.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.