Wednesday, September 28, 2011

Jadual Kuliah.

Assalamualaikum.
Semalam baru balik dari kampung. Acecece setiap minggu pula kau balik kampung ye. Bukanlah! sebab nak uruskan hal PTPTN. So sekarang baru rasa nak update blog yang pinky nih. Sadisskan?

Ok, selepas 2 minggu kuliah dan sekarang masuk minggu ketiga baru create sendiri own timetable. Dah memang peragai aku dari dulu, walaupun timetable boleh print dan tempekk tapi masih nak buat sendiri punya timetable yang colour-colour hahaha. Sebenarnya jadual kuliah banyak berubah oh no but 100% berubah dari yang asal sebab banyak budak part time ambik kursus ni.. Nak tak nak kenalah consider untuk jadual baru walaupun aku tidak berapa syok kuliah malam. Kerana aku bukan suka keluar malam, eh tak ada kena mengenalah! sebenarnya malam aku lebih prefer study dan duduk kolej je. *hari Sabtu je kuliah pagi :)

My timetable ni taklah cantik tapi asalkan aku senang nak lihat sudah! yang penting tersusun.


Jadual aku cuma Rabu, Khamis, Jumaat dan Sabtu. Hari Sabtu cuma sebulan 2kali sahaja ( sama kursus cuma dia berselang seli hari Rabu-Sabtu setiap minggu )

So, waktu free aku Sabtu ( if tak ada class ), Ahad, Isnin dan Selasa. Jadi sesiapa nak ajak dating boleh pilih hari berkenaan hahaha. Walaupun jadual tak pack macam ambil degree dulu tapi rasa amat berat walaupun 1 subjek 3 unit sahaja. Dulu masa degree totally all subjek 4 unit stay rasa enjoy lagi dan boleh berjimba-jimba dengan kekawan tapi sekarang rasa nafas tersekat kat anak tekak sebab master bukan macam degree. Kau fikirlah sendiri ye? Lagi pun aku masih lagi rasa macam di planet pluto. Bukan sahaja homesick tapi penangsick, usmsick segalanya lahh! I Hate kolummpo!

Yang paling penting aku kena refresh semula kepala hotak yang ketepuan ini. Kalau macam lappy senang jugak sebab tekan right click dan click refresh tapi kepala hotak aku bukan komputer ye. Dah setahun tinggalkan buku-buku rasa kena baca semuanya. Baru ada kualitikan?

Oklah, Lepas Asar kena siap pergi kuliah. Minggu ni tak ada kuliah Sabtu yehaa boleh pergi dating? Dengan siapa tu? tutttt...


Mata I cantikkan? sila mengangguk ramai-ramai..

P/s : Rasa nak beli contact lens tapi masih ada 1pair tak bukak lagi.

1 comment:

  1. de review sikit ttg blog farah kat my blog.

    http://mustwaniekl.blogspot.com/2011/09/ni-mas-nak-senarai-blogger-yang-mas.html

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.