Saturday, November 19, 2011

Perfume dan Kamu.

Assalamualaikum,

Selamat hari Sabtu yang berbahagia ini. Sebelum melunaskan segala tugasan belajar dan membasuh kain sebaldi penuh itu terlebih dahulu ingin menaip entry di blog kesayangan.

Tadi masa nak beli makanan untuk melapik perut eh bukan tapi melantak..isk mencari perfume agar bauku wangii harumm..belik-belik kotak make-up tiba-tiba rasa sedih sebabnya ada sebotol je perfume aku. Dan satu botol body spray je. Dulu memang kaya dengan perfume. Hari ini wangian lain, esok lain, lusa lain..tapi sekarang dah miskin perfume ni. Adakah kegilaan terhadap perfume sudah hilang ditelan waktu? Dulu masa kat USM asyik beli perfumes je, bila ada jenama best mesti beli..tapi sekarang maybe penjual perfumes tiada depan mata kot..tapi jiran sebelah ada jual perfume jenama terkenal eh abaikan, tak nak menbazir, pakai jelah perfumes murah kalau nak beli.


Nih je perfume yang aku ada. Ni pun dah setahun. Kenangan tahu sebab beli masa buat umrah dulu. Baunya haluss dan wangi jer...


Anda banyak perfumes? sila sedekahkan pada saya hehehe. Ok baii!



3 comments:

  1. Salam..

    Ingin perfume murah, kami ada menjual perfume daripada gaharu dengan harga yang murah RM 10 untuk satu botol 3ml. Minyak tiada campuran minyak putih hanya menggunakan gaharu dan pati bunga, berminat boleh layari blog kami http://dagang-mutiara.blogspot.co

    Dagang mantap enterprise

    :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.