Wednesday, November 2, 2011

Review Blog : Pemenang Utama GA Cik Nurfarah.

Assalamualaikum, setelah 2 bulan berlangsungnya GA pertama aku, maka terjawablah siapakah yang sangat bertuah itu. Seperti yang dijanjikan aku akan review blog-blog yang menang. Tempat pertama hingga ketiga.

Tempat pertama ialah Amoy Chanteks. Menang full template dan topup bernilai RM30. So, ini belog beliau yang sudah di make-over. Harap tuan blog berpuas hati dengan hasil kerja saya.

Header beliau.
Full Template untuk beliau.

Tahniah kepada beliau. Dan sila terjah blog beliau untuk lebih info tentang beliau. Ok.


Banner cik Amoy ni juga akan diletak dalam blog ini selama sebulan :)

# next blog? Saya akan review anda. Mesti traffic naik hehehe :)

P/s : create another blog for ga and contest je.

4 comments:

  1. wah bestnya..nak jugak ni...alallala.ehhehe

    ReplyDelete
  2. untung la dpt review ha...
    pink jugak ..

    ReplyDelete
  3. eksaited tengok ade org promote blog kite nie.. :D

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.