Wednesday, November 2, 2011

SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie

http://4.bp.blogspot.com/-BZINX3A4SVg/TqEkZ4E-l3I/AAAAAAAAAzM/1GGaSm1bOiY/s1600/GA+mimi.jpg 


syarat-syarat nya;

1) follow blog sy ni (untuk memudahkan k0rang nak tahu siapa pemenangnye) done!

2) buat 1 entry bertajuk "SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie" done!

3) letakkan banner kat atas tu pada entry dan juga sidebar korang
dan link back pada entry ini keyh..*harusss* done!

4) upload 1 keping gambar korang yang k0rang rasa ia adalah  kenangan yang terindah bagi korang..
tak kisah la dengan suami/isteri/anak/pakwe/makwe..dll done!

5) 1 keping gambar sahaja untuk 1 entry.. done!

6) di bawah gambar tersebut, sila nyatakan apa saat² manis gambar tersebut..
maksudnya bagitahu la apa cerita disebalik gambar  tersebut ke keyh~done!

7) last skali..tinggalkan link korang kat entry ni 0keyh~done!

itu je..senang kan ^_^

hadiah dia??...
*
*
*




 Assalamualaikum, terpanggil nak join contest ni. Gambar di atas saat-saat aku dan kawan-kawan sehari sebelum konvokesyen di USM tahun 2010. Sehari sebelum majlis konvokesyen kami bergambar di sekitar USM Penang. Ini adalah kenangan yang paling indah sekali kerana kami berjaya mengenggam segulung ijazah dan insyaallah menyusul Master nanti. Selepas majlis konvokesyen kami membawa haluan masing-masing, ada yang di utara, timur, selatan dan barat. Di harapkan semua rakan-rakan seperjuangan dapat mencapai cita-cita. Berjaya dunia akhirat. Inilah kenangan yang tidak dapat dilupakan. Sayang dan rindu kalian semua.

Kepada sesiapa nak join dipersilakan.
Hope Cik Nurfarah dapat menang contest ini.. aminnn..


7 comments:

  1. boleh saYa ikot contest ni kerh? tpi cmna yah??

    ReplyDelete
  2. insyaAllah berjaya dunia akhirat keyh..
    thanks join dear..gudluck keyh~ ^_^

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah....

    saya dari segmen yg sama , datang menterjah meninggalkn jejak :)

    ReplyDelete
  4. hai...nice to meet you...saya dtg dri contest yg sama :)

    nice pic...good luck :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.