Tahniah Kepada Pemenang.

Assalamualaikum semua.
Tahniah kepada pemenang GA Cik Nurfarah. Yang tak menang tu janganlah sedih, insyaallah next GA akan menang. Doakanlah aku murah rezeki ye hehehe. Nanti boleh buat GA gempaq-gempaq.

Semua pemenang sudah respon kepada aku kecuali Bellpurple. Hope cepat respon ye nanti hadiah disambar orang hehehe.

Pemenang kedua, ketiga dan seorang pemenang hadiah saguhati sudah diberi hadiah. Cuma 6 orang lagi belum diberi. Nak kumpulkan semua, senang sikit beli topup hehehe. Insyaallah hari ini aku beli top up dan pagi esok aku emelkan no top up pada korang. Sorry terlewat sebab class sampai malam. Sememangnya hari-hari class malam je. :)

Untuk blog review, aku akan siapkan template untuk pemenang utama. Sekarang tinggal 20% je nak siapkan. Nantikan wajah baru untuk blog pemenang utama hehehe. Seperti dijanjikan pemenang kedua dan ketiga juga akan diblog review.

 Ok, sampai disini sahaja, apa-apa pertanyaan sila emel saya ye.

fara_idola@yahoo.com

Bye!


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Tahniah Kepada Pemenang."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top