Sunday, December 25, 2011

Saya Sangat Busy! Tolong Faham.

Assalamualaikum,
Maaf kalau tak balas komen korang satu per satu. Serius sangat busy dalam menyiapkan segala report, tugasan dan preparation untuk exam.

Ramai yang bagi komen tak kira di FB, blogspot dan emel. Ramai bertanyakan tutorial, servis edit blog dan sabagainya. Tapi serius aku tak ada komitmen tentang benda itu sekarang kerana aku sedang tumpu kepada study aku yang sangat penting buat aku. Aku harap korang faham..

Kebanyakkan pertanyaan korang, ada dalam blog tutorial. Please take time untuk lihat semua tutorial itu. Takkan semua aku nak bagitahu..sampaikan link pun aku kena suapkan pada korang satu persatu. Berdikarilah. Aku bukannya SOMBONG, kalau sombong aku tak publish komen korang, tak tunaikan permintaan tutorial dan tak approve korang kat fb? so what?

Kalau nak minta tolong orang bukan ini caranya, beradablah..jangan bertindak macam tak ada akal. Faham?

Dan aku tak ambil servis free edit blog. Dan jawapan macam mana nak edit blog? ikuti segala tutorial. Jangan MALAS!

Ok, nak buat tugasan yang berlambak ni.. baii..

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.