Kalaulah Ada Mesin Masa

Salam.. Selamat hujung minggu. Korang buat apa ye? keluar dengan bf/gf ke? Sedihnya kalau tak ada bf depan matakan..kalau tak boleh pau me...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kepala Dimamah Ulat Akibat Makan Sushi

Salam. Hari ini aku nak kongsi info yang amat penting untuk korang. Kepada peminat sushi, korang kena baca info ini. Amat penting untuk ko...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Aku dan USM ( PART 1 )

Salam.. semua. Kerana banyak sangat kenangan yang perlu diabadikan aku akan tulis serba sedikit pengalaman aku semasa belajar di USM. Masa...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Adat Bila Nak Buat CONTEST

Salam. Selamat petang. Hari ini rasa nak tulis something yang aku rasa penting kepada penganjur contest....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dapat BABY baru.

Salam Yes, dapat baby baru yang sangat comel. Baby tu kembar empat..semua sihat-sihat dan montel belaka. Sebenarnya Rubi aku dah beranak...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Award Follower ke- 400

Alhamdulilah dalam merangkak berblog dapat follower 400+ Sempena nombor bertuah itu aku nak bagi award kepada follower bertuah ni iaitu.. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Award Follower ke- 300

Salam. Sorry sangat-sangat sebab lambat nak bagi award untuk follower ke-300 Sebenarnya tertangguh-tangguh nak wish award ni :) Follower ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 40 : Senarai Tutorial Adobe Photoshop yang Tip top

Salam. Banyak sangat reader tanya macam mana nak buat header transparent, macam mana nak guna photoshop, macam mana nak edit gambar dan ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kanak-kanak pun dah pandai buat seks!!!

Salam semua. Hari ini aku nak bertindak sebagai wartawan untuk mendedahkan perilaku kanak-kanak masa kini. Aku letak gambar ini bukan untu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top