Jangan Guna Handphone semasa di "charge"

Assalamualaikum..gambar ini aku dapat dari emel.. Rasa bertanggungjawab untuk dikongsi bersama agar dijadikan tauladan di masa akan datang. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Susahnya nak jumpa artis popular..dah jumpa kena "pang" plak!!!

Assalamualaikum.. Aku nak share pengalaman aku jumpa someone untuk borang penyokong Masters. Sebenarnya aku dah plan nak jumpa pensyarah t...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Bila Pi Penang...Duit pun Melayang-layang..

Assalamualaikum.. Jarang acap kali mengupdate blog..nampak sangat aku ni PEMALAS hahaha..BW pun dah jarang.. Sorry ye semua. Almaklumlah ak...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Susahkan Bila Kita Susah..Maka Susah juga orang nak TOLONG!

Engkau basah pun ada aku peduli! Asalkan aku ada payung dah la.. Assalamualaikum.. Lama rasa tak update blog secara bersungguh-sungguh...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Cik Farah di Penang!!

Cik Farah di Penang!!

Assalamualaikum..semalam aku dah sampai Penang. Alhamdulilah ada kawan yang baik hati tumpangkan bilik..nak harap manusia yang sorang tu huh...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Manusia Memang Begitu

Manusia Memang Begitu

Assalamualaikum.. Hati aku rasa amat sedih kerana sikap segelintir manusia itu. Bila kita senang berlari-lari meminta mendapatkan kita tapi...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Thank My Follower..dah 1000+ Follower

Thank My Follower..dah 1000+ Follower

Assalamualaikum. Terima kasih sebab follow blog cik farah,, Komen2 nanti cik farah reply ye..busy sangat sekarang. Cik Farah pun dah kerja...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dah dapat kerja!! esok boleh mula..

Assalamualaikum. Alhamdulilah dapat juga kerja walaupun hanya kerja kerani biasa. Memang susah nak dapat kerja tambah-tambah kalau tinggal d...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Minah Tudung yang ........

Assalamualaikum. Akhir-akhir ini berbagai jenis tudung yang dijual dipasaran tapi bukan salah tudung, yang salah ialah PEMAKAI TUDUNGNYA. Ta...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Makan Zakar Lelaki 18SX Budak-budak jangan tengok

Assalamualaikum. Gambar ini aku dapat dari emel..Loya tekak aku tengok benda ni..rasa nak muntah la wei..apa-apa pun layan gambar ni tapi bu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Sejuta Cinta Miss Farah ?

Assalamualaikum apa khabar? Korang tengok tak Sinetron: Sejuta Cinta Miss Farah? opss Marshanda? Ramai juga yang suka slot sinetron itu d...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 48 : Cursor Bergerak dengan Perkataan

Assalamualaikum. Apa khabar my reader? Hari ini terasa rajin memenuhi permintaan tutorial dari kalian. Nampaknya 3 kali berturut-turut asyik...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

♥ Quizzes Tyme by MiSs WuNny ♥

Assalamualaikum. Kali ini nak buat kuiz yang di tag oleh Miss Wunny. Thank ye thank ai.. Syarat-syarat di bawah : Introduction Hye all.....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top