Lepas Asmara 2, ada sambungan ke?

Assalamualaikum.. Aku ni memang tak miss tengok drama Asmara 2 di TV3. Yang siri 1 aku tak tengok pun tapi yang kedua memang melekat samp...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Koleksi Header Miss Farah

Assalamualaikum dan selamat malam.. Malam ni aku nak tunjuk header dari hasil tangan aku. Header ni aku guna dari awal aku berblog sampai s...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Belong Sudah Bersalin Kulit Lagi..

Assalamualaikum dan selamat hari Ahad.. Esok jangan "monday sick" lagi.. Macam aku ni tak adanya monday2 sick sebab cuti hari Ah...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Maaf Dalam Proses Ubah suai!

Maaf Dalam Proses Ubah suai!

Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Retak Menanti Gempa Bumi

Assalamualaikum.. Tak tahulah kenapa rasa sangat sedih.. Bukan meroyan tapi rasa geram sangat sampai sedih.. Apa korang buat kalau some...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Rasa nak Beli Ubat Kurus..

Assalamualaikum.. Yehaa hari ini sesaja buat halfday..tapi sebenarnya perut meragam dan kepala sakit so terpaksa merehatkan diri untuk tidu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 52 : Cara untuk Print Screen

Assalamualaikum dan selamat hujung minggu.. Hari ini aku nak ajar korang macam mana nak print screen macam gambar-gambar di bawah.   Pri...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Follow Me If You Want To Live!!!

Follow Me If You Want To Live!!!

Gambar dari abang GOOGLE Assalamualaikum.. Kasar title? Apa kes? Tak kira korang kena follow blog aku kalau tak aku tembak korang! OK..s...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Ada apa dengan TUMBLR

Ada apa dengan TUMBLR

Assalamualaikum.. Aku nak tanya korang apa ke bestnya tumblr..?? Ramai juga yang create tumblr.. Aku baru je create..cuma nak testing j...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Jangan Nak Tipu Aku

Jangan Nak Tipu Aku

Assalamualaikum semua dan selamat hujung minggu. Esok jangan Monday Sick ye..aku? Merdeka!! Aku nak share tentang sesuatu yang perlu kor...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 51 : Membuat Search Engine pada Blog

Assalamualaikum.. Bertemu lagi kita dalam slot tutorial yang mudah untuk diikuti.. Korang pernah nak masuk mana-mana web then rasa nak c...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Komen Aku untuk 3 filem seram ini.

Assalamualaikum.. 2-3 hari ini mood aku adalah melayan filem seram. Sebenarnya aku ni bukan kaki movie sangat cuma dulu-dulu ( time study ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Bila Aku di Bawah..

Image from Google Bila kita tak SPECIAL di mata manusia.. Maka dia menganggap kita tiada harga yang perlu dibanggakan.. Cuma hanya ad...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Nak Jadi Cikgu!

Assalamualaikum.. Aku nak share sikit tentang diary aku hari ni.. Hari ini aku pergi sekolah asrama penuh yang berhampiran area tempat t...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 50 : Membuat Bloglist di Blog

Assalamualaikum.. Baru 3 hari tak online dah rasa macam 3 tahun lamanya, semua ini gara-gara abang berokband yang meragam tak diberi makan....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Saya dah 24 tahun tapi tetap nampak belasan tahun...

Assalamualaikum dan selamat bercuti bagi yang masih bercuti lagi. Yang kena bekerja janganlah jeless yerr!! Semalam 1 Mei 2011 genaplah ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top