Tempahan untuk Cik Emi dan Halim

Assalamualikum.. Selesai sudah mendesign dua full template untuk Cik Emi dan Halim. Emi punya template bertemakan pink purple dan girly. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Berbaloi Ke Guna Mac Book?

Assalamualikum..  Ce korang tengok Mac book aka Apple kat atas tu? Aku sangat teruja dengan benda alah ni..terutama sekali PINK colour. Se...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 54 : Link Membesar Semasa Disentuh.

Assalamualikum.. Huh penat tangan edit semula page Tutorials . Aku edit semula pages itu untuk memudahkan korang untuk belek membelek tu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Pijak Kucing Sampai Hancur

Assalamualaikum.. Al-kisah ini mungkin korang sudah baca tapi aku nak repost semula sebagai pengajaran " Jangan Kejam Terhadap Haiwan ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Percubaan Pertama buat Theme TUMBLR

Assalamualaikum dan selamat petang. Aku ada berita baik untuk diri sendiri hahaha.. Dengan percubaan pertama aku berjaya mendesign theme...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Sudi-sudi la FOLLOW my TUMBLR

Assalamualaikum semua dan apa khabar! Untuk tidak melengahkan masa aku akan merasmikan pembukaan TUMBLR aku! Chewah-chewah macam artis la ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Awas! Teknik Penipuan Baru..

Awas! Teknik Penipuan Baru..

Assalamualaikum.. Hari ini, sedang aku duduk-duduk atas buaian tiba-tiba datang sebuah van depan rumah aku. Aku pun terus cabut la masuk...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

8 Sebab Kenapa Aku Tak Nak Kahwin.

Assalamualaikum semua! Umur aku dah 24 tahun..masih muda lagi la sayang-sayang hoii.. Bila tengok kekawan yang lain ramai sudah mendirikan...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Saya Ada Baby Boy!

Assalamualaikum dan happy for everyday! Nak sharing tentang berita gembira. Aku dapat anak menakan baru aka anak saudara. My sister selam...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tips Berhati-hati Sebelum Beli

Assalamualaikum.. Selamat berhujung minggu.. Kali ini aku nak kongsi tips beli produk tak kiralah makanan, kecantikan atau barangan lain. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Jom Tempah Myvi Baru 2011

Jom Tempah Myvi Baru 2011

Teruja weh..teruja.. Rasa nak tempah hari ni jugakk .. Kalau aku diberi pilihan aku nak yang paling meletop iaitu Myvi Elegance Auto ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jom Makan-makan di Nasi Lemak Ayam Golek

Assalammualaikum dan selamat hari Khamis.. Pe khabar semua? Alhamdulilah rezeki datang mencurah-curah.. Tapi tak tahu nak pilih apa? Harap ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top