Give Aways Template Cik Nurfarah.

 Sticky Entry. ( Posting Terkini di bawah ) Copy code banner ni dan paste di entry korang: <a href="http://bicaraf...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ketagihan Pada Benda ni.

Tajuk tak berapa gempak. Ok, korang ada minuman feberatt? Aku of coursela banyak minuman kesukaan tapi tersangatlah gian pada : Kalau b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 120 : Related Posts Widget.

Assalamualaikum.. Selamat pagi Jumaat. Maaf pada my reader sebab lambat update tutorial untuk korang. Busy dengan class, dengan paper work...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Manisnya cinta macam gula tapi terlebih gula boleh kena diabetis.

Assalamualaikum.. Bila aku tengok ramai blogger yang suka show kisah cinta mereka di blog. Rindu, kasih, sayang dan semuanya sweet mac...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ultimate Cheesy 7 Pizza Hut.

Assalamualaikum. Selepas menyiapkan tugasan seharusnya kena mengupdate blog untuk melempiaskan kekusutan kepala hotak dan sesungguhnya bany...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Aisha Online Store Giveaway

  Assalamualaikum. Masa tengok kawan-kawan blogger punya blog kat dashboard tiba-tiba terbaca satu blog yang menganjurkan Give Aways. Sa...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Sarapan pagi yang sama.

Assalamualaikum.. Kalau kat rumah pagi-pagi terhidu aroma nasi lemak yang ayah selalu beli kat peberet place. Lagi masyuk kalau ada sambal...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Theme Facebook.

Terimalah kePINK my FB. Sila menjerit kepada peminat PINK. Terlalu PINK kan. Ok nak tukar lain yang slow pink. Nak macam aku punya p...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Lawak Hujung Minggu : Keluarga Apple

Image source : Malaysia Ria
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 119 : Image Opacity Effect ( 2 VERSION )

Assalamualaikum. Nak tunaikan tutorial yang dah lama tak tertunai. Busy kan.. Artikal pun berlambak tak baca dengan bahasa yang berfalsafa...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 118 : Header Bergerak Bila di Sentuh.

Assalamualaikum semua. Waktu free ni aku nak share tutorial untuk my reader. Rindukan dengan tutorial aku? Ok sekarang kita bertemu dalam s...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Assalamualaikum semua. Bila jalan-jalan kat belog someone terus teruja tengok satu GA ni dan JOIN. Sebab dah lama tak join GA. Ok aku join...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Saya Nampak Muda dengan Olay.

Assalamualaikum, Selamat malam semua. Nampaknya hujung minggu sampai Deepavali terpaksa terperuk di kolej je. Tak kemana-mana. Tak per, b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

MAYAT MUAAMAR GADDAFI DIPAMERKAN.

Assalamualaikum, teringin rasa untuk berkongsi berita hebat luar negara. Macam-macam terjadi di dunia sekarang ni. Buat baik akan dibalas ba...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Arrow Cursors.

CLICK CARA MELETAKAN CURSOR DALAM BLOG http://3.bp.blogspot.com/-uio8v_UvD5M/TsclYWwymqI/AAAAAAAACQQ/YFF5DrIrX3k/s1600/bicarafarah-arrow1....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top