Thursday, January 12, 2012

Hujung Semester.

Assalamualaikum semua.
Lepas makan petang aka malam perlulah berehat sebentar sebelum ke bathroom memanjakan diri.
Dan nak update blog juga.
Banyak nak share kat my reader.
Macam tak bercaya bahawa sudah nak habis semester. Baru je masuk UKM, next semester dah second semester. Cepatkan masa berlalu ?

Entry kali ini nak mengimbau sejarah dari first dapat tawaran master sampai akhir semester.

Mula-mula dapat tawaran that mean permohonan barjaya diterima sangat excited. Lepas tu prepare segalanya untuk jadi student semula :)
Sangat teruja bila first time menjejaki kaki ke UKM, first time tau. Mendaftar sebagai pelajar Master di PPS.

Dan banyak juga aku tulis entry sepanjang pengajian aku di sini. Pengalaman berharga aku dapat. Sangat best!

Kuliah, agsimen yang menimbun dan sebagainya, walaupun susah tapi bila dah settle sangatlah happy hahaha. Malam ni kena repair agsimen dan esok nak hantar, pastu boleh la bergumbira selama sebulan!

Ok bai!