Hujung Semester.

Assalamualaikum semua.
Lepas makan petang aka malam perlulah berehat sebentar sebelum ke bathroom memanjakan diri.
Dan nak update blog juga.
Banyak nak share kat my reader.
Macam tak bercaya bahawa sudah nak habis semester. Baru je masuk UKM, next semester dah second semester. Cepatkan masa berlalu ?

Entry kali ini nak mengimbau sejarah dari first dapat tawaran master sampai akhir semester.

Mula-mula dapat tawaran that mean permohonan barjaya diterima sangat excited. Lepas tu prepare segalanya untuk jadi student semula :)
Sangat teruja bila first time menjejaki kaki ke UKM, first time tau. Mendaftar sebagai pelajar Master di PPS.

Dan banyak juga aku tulis entry sepanjang pengajian aku di sini. Pengalaman berharga aku dapat. Sangat best!

Kuliah, agsimen yang menimbun dan sebagainya, walaupun susah tapi bila dah settle sangatlah happy hahaha. Malam ni kena repair agsimen dan esok nak hantar, pastu boleh la bergumbira selama sebulan!

Ok bai!

Ada masa akan ku update pasal buah hati ku ini :)
Tag : study, UKM
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Hujung Semester."

nak tya...camana kt nak masukkan bahan spt fail dalam bentuk word/excell ke dalam blog kita......

cantik. model apa tu/ maaf la ye. buta technology eehehe

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top