Saturday, January 7, 2012

Mencintai HTC Salsa

Jatuh cinta lagi!
Memang tak suka membazir tapi bila tengok ada duit iklan..kachingggg! nak memiliki something daripada duit berkenaan. Terukkan aku. Baru sahaja terbitkan entry ini lepas tu kenapa jiwaku masih nak something kepuasan? Bila campur duit iklan adalah dekat 1 k sepanjang berblog dan buat template for pelanggan. So aku just cash out dan simpan je, malas nak guna tapi rasa nak beli something yang berbaloi dengan minat aku. Hurmmm..nak beli ke tak nak? kalau just guna makan minum memang tak nampak hasil..hahaha. Lepas tu nak jual xperia pro mini x10 aku tu. Rasa macam tak best je. E72 tu memang takkan jual sebab hadiah konvo aku. Sayang beb..first beli dalam RM1300. Original set dan bateri memang tahan 7 hari baru empty. Ok otak tengah pusing-pusing ni hehehe...





minat juga kat HTC Desire S dan Desire HD. Mana best ye?? huhuhu..

2 comments:

  1. Cik Farah... berbaloi jugak kalau beli guna duit free ni..hehheeh, By the way.. E72 memang best.... tahan lama die punya bateri.. :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.