Mencintai HTC Salsa

Jatuh cinta lagi!
Memang tak suka membazir tapi bila tengok ada duit iklan..kachingggg! nak memiliki something daripada duit berkenaan. Terukkan aku. Baru sahaja terbitkan entry ini lepas tu kenapa jiwaku masih nak something kepuasan? Bila campur duit iklan adalah dekat 1 k sepanjang berblog dan buat template for pelanggan. So aku just cash out dan simpan je, malas nak guna tapi rasa nak beli something yang berbaloi dengan minat aku. Hurmmm..nak beli ke tak nak? kalau just guna makan minum memang tak nampak hasil..hahaha. Lepas tu nak jual xperia pro mini x10 aku tu. Rasa macam tak best je. E72 tu memang takkan jual sebab hadiah konvo aku. Sayang beb..first beli dalam RM1300. Original set dan bateri memang tahan 7 hari baru empty. Ok otak tengah pusing-pusing ni hehehe...





minat juga kat HTC Desire S dan Desire HD. Mana best ye?? huhuhu..
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Mencintai HTC Salsa"

Cik Farah... berbaloi jugak kalau beli guna duit free ni..hehheeh, By the way.. E72 memang best.... tahan lama die punya bateri.. :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top