Sunday, January 1, 2012

Selamat Tahun Baru.




Assalamualaikum..
Tak sedar bahawa terlalu cepat bumi menghabiskan putaran di atas paksinya mengelilingi matahari. Sekarang menjelmanya tahun baru 2012. Selamat tinggal 2011 yang banyak beri pengalaman berharga dalam mematangkan usiaku.

Juga tidak sedar bahawa aku dah nak last semester, baru je rasanya masuk UKM.
Tahun 2012, memang perancangan untuk menumpukan sepenuhnya kepada sarjanaku, kahwin? itu jodoh, kalau cepat jodoh insyaallah jadi pengantin baru tapi aku tolak ke tepi dulu soal kahwin. Nak study dulu k. :)

Ok lah, selamat tahun baru 2012 dan terima kasih kepada follower yang sudi follow blog aku. Sekarang dah 5000+, terima kasih atas kunjungan kalian. Insyaallah kalau free aku update tutorial yang berlambak permintaannya. Ok bye.

P/s : Kain sebaldi dah rendam, ada sesiapa rajin buat pahala nak tolong basuhkan? :)

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.