Kesedapan Bihun Pama.

Assalamualaikum semua,
Selamat hujung minggu. Next week nak balik kampung yehaaa.
Hari ni nak share something yang di boleh kata special. ecece special la sangat!
Korang suka tak makan mee segera. Memang mee segera tidak baik untuk kesihatan dan minda pelajar tapi kalau dah student life mesti ada atau harus ada? stock mee segera. Mana tahu kot kebuluran, adalah makanan yang nak di ngap ngap takkan nak makan roomate pula hahaha. Pening lalat ;)

Kali ni nak share pasal kesedapan bihun sup segera iaitu bihun Pama, aromanya sangat yummy! suka sangat.

Gambar cilok google.
Kenapa aku suka Bihun Pama ni?

1. Rasanya sangat serasi, pedas, masam, manis, masin semuanya sesuai dengan tekak aku.
2. Cepat direndam terus beraroma dan sedia di makan.
3. Kurang lemak berbanding mee segera.
4. Sesuai kalau nak diet ringkas.
5. Ala-ala bihun sup sebenar.
6. Tidak terlalu mengeyangkan, 2 bungkus baru rasa macam ular sawa. 
7. Yang penting sangat sedap sampai tak toleh kiri kanan bila makan.

7 je sebabnya..korang suka tak makan bihun pama? Lunch for today is bihun pama sebab malas nak keluar ke cafe dan jimat duit. hahahaha.


Motif? saja nak update blog dikala kesunyian. Lepas ni nak basuh baju pula sebab dah rendam. Boleh tulun tak basuhkan baju I tu?


Ini sahaja gambar yang mampu aku sharekan pada korang kerana bihunnya sudah selamat di dalam perutku.

ok bai. Lepas ni ada agsimen kena perah kepala.
Tag : makan, study, UKM
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
26 Comments for "Kesedapan Bihun Pama."

wahhh.. licin... entry ni membuatkan saya terasa lapar dan mengidam nak makan mee segera... ni nak pi cari kat kedai ni.. nak bli mee segera.. nak beli udang... na buh cili padi... nyum... jemput makan....

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/entry-ringkas-tegur.html

bihun pama terbaik bak kata boboiboy

fav shiema tuh, kalau sudi jomlah join segmen shiema (:

paling suka bihun pama =D
lagi best klu dpt tambah telur,sosej.. mmg umpphh

@amy syifa

mmg best tambah semua tu heheh..kalau kat rmh bloh tambah mcm2 ;)

@Sam Banjamin

sangat sedap try la. kalau campur mcm2 lg urmmm

waaa terliur kawan niiii
XDD
mmg betul 1 bungkus x cukup ....bihun die mmg ciput LOL....
terliur*

yupp! best giler! lg sdp dr megy.... cuma mahal... hehehe, yg kuew teow pown best gak

sy lagi suke mee sedap. Pama tak syiok laa

mengenali maggie PAMA ni masa belaja kat kedah tahun 1999.. nyummy!!

@tieka

betul 2bungkus baru cukup..tadi makan 2 bungkus..opppss!

kuewteow pama pun ade!! hehehe....... sodapppp kot!

Salam Farah :)

Pernah rasa kuetiew PAMA ?
pon terbaek di alam semesta tau. hehehhe

@*Miss Backspace*

kene tunggu stock bihun habis baru nak try...xsabar :)

dulu ms belajar pon, mee ni antara feveret. hihi

Bihun neh setiap minggu beli satu paket tu, sodap gilossss

Ee mee pama x halal

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top