Wednesday, March 7, 2012

Student Life. Jom makan-makan.

Assalamualaikum kawan-kawan sekalian alam.
Ok baru nak update blog padahal banyak benda yang nak update.
Penat otak, tu pasal malas update. Memang mencabar semester ni. Banyak sangat tugasan. Sampai terpengsan 10 minit memikirkannya #tipu jer

Hari ni result STPM keluar. So tahniah kepada adik-adik yang berjaya mendapat result gempaq. Yang kurang gempaq..ingat! bahawa dunia belum berakhir. Okey!

Sebenarnya, tak ada perkara yang menarik yang perlu diwar-warkan kepada sekalian alam ini. Kehidupan seperti biasa sebagai student life yang perlu liku-liku hidup yang perlu dilalui dengan tenang dan redha.

Hari ini agak kepenatan sedikit tapi tak lah seberapa penat macam mendaki gunung Everest. Mendaki Batu Caves pun tak juga melainkan kau berhabitat di Ibnu Zain. Itu pun kalau kau suka naik tangga. Ok stop merepek dan meraban sebentar. Hari ni agak awal ke fakulti, kelas pukul 5 petang tapi terover dose rajin ke fakulti pukul 10 pagi. Sebenarnya, niat nak pinjam buku, jumpa lecturer dan melepak di PPSPP library sambil mententeramkan diri yang makin serabut ni. Dan entry ni cuma nak tunjuk tempat makan baru yang baru first time aku jejaki. Ala-ala entry jalan-jalan cari makan.

Tempat makan adalah di Cencelori, atas cencelori. Aku tak capture pula nama restoren tu dalam kepala otak aku sebab otak aku dah set lapar dan perlu melantak dengan jayanya.

Muka with-out make-up. Agak serabai tapi tetap comel. Sebelum mengisi perut jomlah bergambar sebentar. Nampak sangat kegedikannya di situ.



Kawan aku yang suka bergambar. Sporting dengan camera. Senyummmm...

Gadis ini sangat takut dengan camera. Cuba menjauhi camera tapi berjaya ditangkap oleh paparazzi..bukan cipanzi.



Kegilaan pada tudung express soft awning. I nampak muda dari usia. Shhhhh ini first time ada tudung biru laut..woooo..

Memandangkan kami gadis yang suka buah-buahan. Setiap seorang dengan jusnya masing-masing. Segar wooo.

Nasi putih with telur dadar.
Tomyam Campur.
Menu lunch aku, sama menu dengan Cik Mira.

Nasi goreng Seafood bukan sifut yer. Cik Dayah yang punya.

Lepas makan dan kemelantakan. Terus ke PPSPP Library nak bincang pasal agsimen kerana di reject oleh lecturer sebab tajuk tu dah ada yang punya. Lepas Zohor pergi Pusanika jap temankan kawan. Ada jualan kat situ, rembat sehelai tudung bawal dua tone warna kelabu dan inner kelabu. Shopping jer...wahhal baru je beli tudung kat Jalan TAR kemarin.

Kat Library PPSPP. capture picture sebentar.

Lepas Asar terus pergi kelas Advokasi Pembangunan. Kerja datang lagi. wooowooooo...

Sekian sahaja coretan hari ini. Beban minda makin bertambah. Ok baiii.

6 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.