Lain Style Lain Wajah.

Saya adalah orang yang sama dalam gambar ni tapi ada member kata muka saya nampak berbeza dengan setiap gaya tudung yang berlainan. Nampaknya boleh menyamar lah lepas ni hahahaha.


With shawl

bawal berambai-rambai

Shawl ala-ala pasmina

bawal berambai-rambai

Tudung express soft awning.

Soft awning pusing with my spex mata.

Beza kan? cuma pipi je bam bam. Kena diet lagi! Member kata dah makin susut tapi aku rasa belum kurus-kurus lagi. Usaha lagi!

Baii.

P/s: mood malas nak update panjang-panjang sebab kemalasan dan kepenatan memerah otak buat agsimen yang berlambak tu.
8 Sila Komen "Lain Style Lain Wajah."

sure akka..sangat berbeza..hehehe..:) tapi akak nampak ayu pluss cantik byk2 bila pakai tudung bawal tu..:)

SAMA JE LA.STILL LOOK CUTE IN WHATEVER STYLE,SERIOUSLY XD

cik farah seiusly dah kurang skit bam bam lah :) wah ...

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top