Char Kuey Teow

Assalamualaikum,

Lama sangat tuan blog tak update-update blog. Mesti reader bosan sebab entry tak bergerak-gerak. Kebusyan aku macam perdana menteri membuatkan aku tak sempat nak menari laju atas keypad pinky ku ni. Ok korang suka makan char kuey teow. Aku suka! Tapi bukan fun nombor satulah tapi tetap suka. Selain makan char kuew teow Penang dan area Ampang aku suka makan char kuey teow kat my lovely kolejku Pendeta Zaba. Jom skodeng!

Jom close up sikit, kasi terlioq sikit.


Sangat sedap dimakan panas-panas, udang ada empat ekor, lepas tu kerang pun banyak. Sedapp wooo..

Pemakan char kuey teow.


Pemakan char kuew teow 2.


Tuan blog, rasa malas nak update gambar selekeh ni huhuhu..

Motif entry ini, jom beramai-ramai serbu Zaba semester depan kerana banyak pilihan makanan yang beraneka versi. So siapa kata Zaba tak best? semua ada woo, kolej paling selamat lagi.

P/s: Semester depan still duduk Kolej Zaba. Best wooo.
Tag : makan, study, UKM
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Char Kuey Teow"

waa..saya sangat suke char kuey teow.
terliur tgk.. haha :'D

wahhh nampak nyelerakan.. :) nyum2... even syieda tak pernah rasa mkanan ni, tapi terliur tgk pic ni :)

waaaaaa....sedapnya....dah lama tingin nak mkan

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top