Kepenatan memerah otak.

Assalamualaikum,

Selamat berpuasa.
Sekarang ni busy ambil tempahan blog je. Penat sangat perah otak cari idea. Bukan semudah yang disangka kerja-kerja mendesign ni. Kena main coding, kena mengadap Photoshop dan sebagainya. Kerenah pelanggan pun kena layankan juga. Bukan mudah nak puaskan hati orang. So kena banyak bersabar. Adat bisness la tu.


Nampaknya kena buat syarat yang ketatlah lepas ni. Bila tengok rakan blogger lain, ramai yang buat syarat yang ketat masa dalam tempoh design. Nampaknya kena ikut style mereka kot. Sebab benda ni bukan mudah, satu tukar semua kena tukar. Mata pun berpinar-pinar mengadap laptop. Harap yang tengah waiting giliran harap bersabar. Waktu malam rasanya tak sentuh laptop sebab lepas terawih terus zzzz je hahaha. Bukan selalu pun terawih so take a time la dalam bulan Ramadhan ni.

Tutorial? nantilah kalau rajin, kalau malas..so malaslah update.

Bye!selamat berpose!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
9 Comments for "Kepenatan memerah otak."

wahhh, rajinnya ambil tmpahan ~~~ take your time kak farah, bkn snng nak puaskan hati semua org kan~~ btw, selamat berpuasa ^^

akak selamat berpuasa jugak ye. :)

haha. susa kn jadi org bisness..nak design blog sendiri ta reti..uwaaa

Heheheheheh,,,,tersengih sorg2 baca n3 fara...sowi la tkle nk LIKE sbb FB kena banned kat OFC...

salam singgah dari warga cg, nk lawat blog hebat ni...slmt berpuasa.

Akak,,macamne kn,,klau org bkk blog kite trus klua lgu?

selamat berbisnes.. btw, done follow u.. :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top