Sunday, July 29, 2012

Tempahan Template Bieysha.

Assalamualaikum,

Dah nak dekat berbuka rupanya. Jap lagi nak buat jus tembikai. Yummy! mesti segarkan.
Okey, kali ni nak publish tempahan baru pula. Baru je siapkan petang tadi. Jenuh juga nak cari idea bagai. Kena memerah otak juga agar ada kelainan dalam tempahan kali ini.


Kali ni Bieysha yang menempah Full Template. Blog beliau adalah blog personal. Sukakan template yang simple dan kemas. Warna pilihan adalah soft pink dan soft purple. Kombinasi yang bagus. Jom teropong blog dia sat.


Nak tengok secara real?? Jom Ke blog BELIAU.


Terasa nak menempah. Click di sebelah sidebar untuk keterangan lanjut atau emel fara_idola@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.