Tempahan Template dari Peti Baju Naomi.

Assalamualaikum.

Satu lagi template siap! Kali ni blog bisness pula. Baju-baju yang dijual di situ sangat cantik-cantik. So boleh lah ke blog beliau untuk skodeng baju untuk raya ye!

Dari segi theme, pemilik blog sukakan warna pink lembut, corak kerawang-kerawang gitu. Memang rumit sikit nak main coding tapi alhamdulilah menjadi. Aku pun belum pro lagi bab design-design ni huhuhu. Tengah belajar lagi untuk mantapkan design dan photoshop.



Nak tengok real template jom ke Blog Peti Baju Naomi

Suka design saya jom buat tempahan di SINI



Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Tempahan Template dari Peti Baju Naomi."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top