Tuesday, July 24, 2012

Tempahan Template oleh Blog Mommy Rachel

Assalamualaikum dan salam Ramadhan.

Malam ni aku nak update tempahan template terbaru. Walaupun tak sihat gagahkan juga update blog. Lepas solat Isyak nak terus ZZZ je. Selsema dan demam bergabung sekali. Tapi tanggungjawab untuk siapkan tempahan pelanggan perlu dilunaskan. Alhamdulilah 2 template dah siap. Cuma nak finalkan sahaja template tu. So sekarang nak review blog Mommy Rachel. Beliau inginkan thema hijau lembut. Blog untuk ibu-ibu yang banyak memberi tips tentang keluarga, anak-anak dan sebaginya. Jom skodeng.


Blog beliau juga ada jual produk kesihatan. Jika anda berminat boleh ke blog beliau dengan click pada header di bawah.


Kalau anda berminat dengan kerja saya boleh la emel saya fara_idola@yahoo.com

3 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.