Doodle Pertamaku

Assalamualaikum,

Nak tunjuk cket hasil tangan yang baru cuba conteng-conteng melukis doodle. Sebelum ni ada conteng-conteng juga tapi burukk giler, kali ni pun hudoh juga tapi lebih baik kot daripada yang dulu tu huhuhu.

Terasa sangat jeless tahap maksima melihat doodle-doodle yang comel lote yang dilukis oleh kekawan lain :'( . Nak juga melukis, taraaa nilah hasil doodle tak comel, muka ala-ala nakal nak kena pelempang.


Mata saya sangat besarr
kening saya sangat lebat
mulut saya sangat besar
pipi pun bambam..


bye!!


p/s: Nak try lukis doodle lagikk. Ajarlah saya ye, kaliankan dah terror. 


Tag : dolly, doodle
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
10 Comments for "Doodle Pertamaku"

comelnya doodle tu.saya until now tak reti melukis.kaku semacam je tangan ni hehe .

NEW UPDATED : Just Forget About The Past

comel jek! kalo yana buat lagi x cantik.. keep it up.. yana xde bakat

Kalau first lukis mmg camtu. Nanti lama lama practise, org tgok pun trrnganga. Hikhik.

salam, comey comey.. teruskan usaha mendoodle k! :)

salam, comey comey.. teruskan usaha mendoodle k! :)

teringin jgkk nak bljr lukis doodle comel. ;) once awk da pndai,ajr rin plak ye ;D

comei nyer....akak tak pandai la nak lukis doodle mcm ni...

Malu sunguh dengan doodle saya ini huhuhu..thank pada reader yang komen. :)

comel2.. try wat doodle penuh pulak :) btw, awk gune software ape ye?

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top