Sunday, August 5, 2012

Doodle Pertamaku

Assalamualaikum,

Nak tunjuk cket hasil tangan yang baru cuba conteng-conteng melukis doodle. Sebelum ni ada conteng-conteng juga tapi burukk giler, kali ni pun hudoh juga tapi lebih baik kot daripada yang dulu tu huhuhu.

Terasa sangat jeless tahap maksima melihat doodle-doodle yang comel lote yang dilukis oleh kekawan lain :'( . Nak juga melukis, taraaa nilah hasil doodle tak comel, muka ala-ala nakal nak kena pelempang.


Mata saya sangat besarr
kening saya sangat lebat
mulut saya sangat besar
pipi pun bambam..


bye!!


p/s: Nak try lukis doodle lagikk. Ajarlah saya ye, kaliankan dah terror. 


10 comments:

  1. comelnya doodle tu.saya until now tak reti melukis.kaku semacam je tangan ni hehe .

    NEW UPDATED : Just Forget About The Past

    ReplyDelete
  2. comel jek! kalo yana buat lagi x cantik.. keep it up.. yana xde bakat

    ReplyDelete
  3. Kalau first lukis mmg camtu. Nanti lama lama practise, org tgok pun trrnganga. Hikhik.

    ReplyDelete
  4. salam, comey comey.. teruskan usaha mendoodle k! :)

    ReplyDelete
  5. salam, comey comey.. teruskan usaha mendoodle k! :)

    ReplyDelete
  6. teringin jgkk nak bljr lukis doodle comel. ;) once awk da pndai,ajr rin plak ye ;D

    ReplyDelete
  7. comei nyer....akak tak pandai la nak lukis doodle mcm ni...

    ReplyDelete
  8. Malu sunguh dengan doodle saya ini huhuhu..thank pada reader yang komen. :)

    ReplyDelete
  9. comel2.. try wat doodle penuh pulak :) btw, awk gune software ape ye?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.