Tempahan Template dari Deja Vu Dihatiku II

Assalamualaikum,

Sangat busy sekarang ni, sampai tak sempat nak update blog, blog dah berhabuk-habuk dah.

Template terbari dari Blog Deja Vu Dihatiku II.

Jom skodeng:


Untuk real sila ke Blog Deja Vu dihatiku II.


Doodle muslimah tu aku ambil daripada freebies doodle Wan Hazel yang super cute doodlenya. Credit for him.

Then, kalau berminat boleh PM aku and emel okey sebelum tempahan ditutup :)



Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Tempahan Template dari Deja Vu Dihatiku II"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top