Jom edit-edit gambar.

 Assalamualaikum dan selamat pagi.

Fun memang fun kan..bila dapat edit gambar dengan guna handphone. Cuma guna 1 software dah macam-macam boleh edit, tak payah meyemak guna PS tu hehehe.

Kali ni nak kenalkan paveret software iaitu Photo Wonder.
Kepada sesiapa pengguna android ni boleh download free kat market. Search je photo wonder. Akan keluar icon macm di bawah ni :



Sekarang ni memang software ni free, tak tahu plak tetiba kena bayar hahaa..kes naya jugak. Tapi sapa yang pandai hack..semua boleh jadikan.


Software ni macam-macam boleh buat, boleh buat effect gambar, macam-macamlah, jom tengok gambar yang telah aku edit!

Letak effect neon, macam liplap liplap je.

Macam kena simbah air je muahaha..

Ini kita suka, frames ala-ala lukisan je.

Effect cahaya!

Frames lagik

Frames yang nampak cumell.

Kesayangan yang di make-up.

Bulu mata i macam real tak?

Bertukar jadi meoooww meooww..
 Bestkan guna software ni, tak rugi pakai android hehehe. Ni sayang nak lepaskan HTC ke Blackberry sebab dah jemulah asyik touch screen je.

ok, baii..


 

Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Jom edit-edit gambar."

ape software dia ekk

hai..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

Akk pengguna android tapi bab2 sofware akk kurang skit. Boleh cuba ni, tq farah.

@~~zana@pb~~

mudah je kak, pki iphone n ipad pun ada software hehehe

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top