Wednesday, September 19, 2012

Oh gadget

Assalamualaikum, hari ni penat uruskan hal gadget. What gadget? Apa-apa jela. Hari ni destinasi pertama adalah ke Maxis KLCC untuk uruskan hal sim kad. Cadang nak buat double sim kad tapi tak bolehlah pula. Orang Maxis suruh ambil pakej WiFi Rm98 sebulan dan terminate broandband tapi rasa membazir la pula. Nasib baik ada pakej internet for gadget rm 18 sebulan untuk 1gb. Oklah kot untuk gadget ciikai aku ni, gi pun lappy tetap menjadi first choice. Berokband tetap on. Mengalir juga rm100 untuk pendaftaran. Dia bagi modem, ikutkan hati tak mau sebab dah ada cik berokband so dah pakej, terpaksa terima huhuhu. Lepas tu ke low yat belikan external hard dis for my friend. 1 tera tu, mau letak apa tu? Hehehe. Sekarang kat jusco balakong makan-makan sambil update blog, mencuba servis cik Maxis tadi.


4 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.