Monday, September 17, 2012

Tempahan daripada R&Z Cosmetics dan Seri Impiana Inn.

Assalamulaikum,

Busy sampai tak sempat nak rush buatkan template. Maaf kepada saudari Azzwa sebab lambat nak publish entry ni. Keseluruhan blog dah siap cuma banner. Tapi alhamdulilah tadi siapkan juga banner untuk R&Z Cosmetics. Kedua-dua blog ini adalah blog bisness. Berputar juga otak nak cari idea nak design blog ni. Kena design ikut kesesuaian. Sekarang ni terpaksa "berehat" sekejap ambil tempahan, kena limitkan sebab tak cukup tangan nak buat blog, nak betulkan thesis dan macam-macam lagi, poneng kepala deng ni.

Malas nak kepoh, jom kita berkenalan dengan blog-blog ini.

R&Z Cosmetics

Blog ini adalah blog yang menjual pelbagai produk kesihatan dan kecantikan. Semua ada. Thema blog ni warna oren dan hitam. Aku designkan slow oren ala-ala kuning, oren dan hitam agar kombinasi ini nampak serasi. Harap tuan blog sukakan design ini :)

Kalau korang rasa nak cuba produk R&Z ni bolehlah roger-roger tuan blog. Banyak testimoni yang best. Terasa pulak nak mecubanya hehehe.Jadi apa lagi jom jenguk blog beliau.



Kalau korang nak jenguk blog ni boleh beramai-ramai tekan banner di bawah :




Seri Impiana Inn

Seri Impiana Inn ni adalah perkhidmatan yang menyediakan untuk penginapan, aktiviti-aktiviti dan sebagainya.  Salah satunya adalah seperti di bawah :

LATEST RATE FOR ROOM DURING HOLIDAY SEASON

STANDARD ROOM = RM 94.50
(AIR COND+BREAKFAST)

AQUAMARINE SWIMMING POOL~

NON-MEMBERS

1-4 YEARS =RM 4
5-13 YEARS =RM6
14-ABOVE =RM 8

MEMBER

1-4 YEARS =RM 3.20
5-13 YEARS =RM 4.80
14-ABOVE =RM 6.40
Kalau nak tahu selanjutnya kenalah lawat blog Seri Impiana Inn.

Thema blog ni hijau dan kuning. Berkonsepkan nature dan flower.


Jom click banner di bawah untuk lebih infomasi.








Kalau berminat menempah boleh la emel saya tapi kalau tak balas tu tandanya tengah busylah tu. Sekarangni memang kena limitkan :)

P/s: Tuan blog, kalau suka design kita boleh la tempah lagi lepas ni :)




4 comments:

  1. Comey...berapa harga utk edit blog...?

    ReplyDelete
  2. Opsss...oke tak perlu jawab..sbb dah klik banner kat tepi tu..hehe..td tak perasan..

    ReplyDelete
  3. http://bicarafarah.blogspot.com/2012/08/tempahan-design-dan-edit-blog.html

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.