Monday, September 24, 2012

Ubat malas adalah rajin.

Asalamualaikum.

Hari ni update blog kat library. Sebenarnya malas sangat pi library, kalau duduk bilik semestinya asyik nak zzzz je, kerja ofcourse terbengkalai. Sekarang ni busy cari bahan untuk thesis, nak tukar tajuk rasanya sebab tajuk yang aku buat ni ala-ala PHD la pula, agak rumit..hope sangat penyelia bersetuju dengan tajuk baru aku ni, nak rangka mini draf sebelum tunjuk kat penyelia...

Kalau nak buat tajuk thesis baru of couselah kena berjuta- juta benda kena baca, kena faham, kena in mood hahaha. Agsimen pun menyusul, kena fikir juga..banyak beban kena fikir semester ni hahaha.

So ubat malas kena lah rajin. Kalau malas apa pun tak jadikan. So chayokkkk


8 comments:

  1. :) thesis for final year ea...student final mmg library tempat terbaik yg wajib dilawati.hihihi..all the best with ur thesis

    ReplyDelete
  2. Perasaan malas jangan dilayan .
    Chaiyok chaiyok ! ^^,

    ReplyDelete
  3. BLOGWALKING HERE! JEMPUT KE BLOG PERMATA HATI
    http://adhamqasih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. BLOGWALKING HERE! JEMPUT KE BLOG PERMATA HATI
    http://adhamqasih.blogspot.com/

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.