Tuesday, November 6, 2012

Beza tak?

Assalamualaikum,

Sambil buat kerja godek gambar. Terkejut tengok gambar zaman dulu. Mak aiii gumukknya..pipi pun bam bam sangat, skrag pun stay gemuk juga dalam proses mau slim mlim hahaha.. Tapi adala beza cket dulu dan kini. hehehe...



Ni zaman masa kat USM. Semangat gila badan aku hehehe..


Ni masa konvo, still gumukk jugak.

Kalau duk USM, mesti jadi gumuk sebab makanannya sedap sangat, banyak pilihan!



 
Tembam n gumukk gila time ni. Masa ni tahun 2010..rasanya bulan Ogos. Makan tidur je masa nak tunggu konvo..of courselah naikkk macam belon.


Haa ini gambar semester lepas. awal 2012. Tapi gumuk memang gemokkk. Ada aku kisah??


Gambar terbaru, baju purple masa hari raya Aidilfitri..dan sebelah dalam bulan lepas.

Ada la perbezaan sikit, tahun 2012 ni yang banyak berat turun hehehe. Seluar jeans semua bagi kat kakak dan adik sebab dah longgar. Skarang ni pun saiz seluar yang baru pun loggar..baju blous semua saiz besar bagi kat kakak dan adik yang of course lagi besar dari aku.. Baju kurung pun dah besar haaha..adakah sindrom baju membesar?? hehehe..


Sekarang ni proses menurunkan berat badan dengan produk Shaklee. Proses nak shapekan badan. Kurus kenalah shape agar badan tak mengelebarkan.

Alhamdulilah ada perubahan sikit makan Shaklee..baru je lagi tapi best sangat. Target, nak dapatkan berat ideal, kurus dan shape! Bukan mudah nak cantik dan kurus. First kena displin, dan kena keluarkan $$$$ juga.

Ubat-ubatan tu sebagai pelangkap je tapi corak pemakanan di tangan kita juga.

Kalau rasa berminat nak try produk Shaklee. Boleh contact aku. Aku akan sarankan mengikut bajet korang. Bukan main paksa sampai $$$$ pun kering tau. hehehe.

Untuk kulit muka glowing, cantik, gebu pun ada. Set skin care. Nak murah boleh pakai ekonomi pack je..RM 80 untuk vitamin C, B dan E, stock untuk sebulan..murahkan???

fara_idola@yahoo.com





7 comments:

  1. beza jugak..cantik !..gud luck k..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum,,ikhtiar,,yakin dan doa insyaallah berjaya..bam..bam or slim tetap comel..

    ReplyDelete
  3. ye..ada beze sikit..tp apa-apapun ciptaan ALLAH···semuanya cantik;-)

    ReplyDelete
  4. wah, sekarang ni dah cantik dah. bestnyer kurus dengan cepat

    ReplyDelete
  5. Sis, shaklee ada ekonomu pack ke yg utk skin care set tu?

    ReplyDelete
  6. Anda ditag :

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/11/2nd-segmen-jom-upkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





 
This Blog is Protected. Created By Cik Nurfarah. Copyright © 2016 Cik Nurfarah