Tuesday, November 6, 2012

Beza tak?

Assalamualaikum,

Sambil buat kerja godek gambar. Terkejut tengok gambar zaman dulu. Mak aiii gumukknya..pipi pun bam bam sangat, skrag pun stay gemuk juga dalam proses mau slim mlim hahaha.. Tapi adala beza cket dulu dan kini. hehehe...



Ni zaman masa kat USM. Semangat gila badan aku hehehe..


Ni masa konvo, still gumukk jugak.

Kalau duk USM, mesti jadi gumuk sebab makanannya sedap sangat, banyak pilihan!



 
Tembam n gumukk gila time ni. Masa ni tahun 2010..rasanya bulan Ogos. Makan tidur je masa nak tunggu konvo..of courselah naikkk macam belon.


Haa ini gambar semester lepas. awal 2012. Tapi gumuk memang gemokkk. Ada aku kisah??


Gambar terbaru, baju purple masa hari raya Aidilfitri..dan sebelah dalam bulan lepas.

Ada la perbezaan sikit, tahun 2012 ni yang banyak berat turun hehehe. Seluar jeans semua bagi kat kakak dan adik sebab dah longgar. Skarang ni pun saiz seluar yang baru pun loggar..baju blous semua saiz besar bagi kat kakak dan adik yang of course lagi besar dari aku.. Baju kurung pun dah besar haaha..adakah sindrom baju membesar?? hehehe..


Sekarang ni proses menurunkan berat badan dengan produk Shaklee. Proses nak shapekan badan. Kurus kenalah shape agar badan tak mengelebarkan.

Alhamdulilah ada perubahan sikit makan Shaklee..baru je lagi tapi best sangat. Target, nak dapatkan berat ideal, kurus dan shape! Bukan mudah nak cantik dan kurus. First kena displin, dan kena keluarkan $$$$ juga.

Ubat-ubatan tu sebagai pelangkap je tapi corak pemakanan di tangan kita juga.

Kalau rasa berminat nak try produk Shaklee. Boleh contact aku. Aku akan sarankan mengikut bajet korang. Bukan main paksa sampai $$$$ pun kering tau. hehehe.

Untuk kulit muka glowing, cantik, gebu pun ada. Set skin care. Nak murah boleh pakai ekonomi pack je..RM 80 untuk vitamin C, B dan E, stock untuk sebulan..murahkan???

fara_idola@yahoo.com






Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

7 88 Orang doakan Farah dapat 4 flat:

Cik Zaniff said...

beza jugak..cantik !..gud luck k..

aR_aD (nAbA) said...

wah bestnya leh kurus..hehe

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum,,ikhtiar,,yakin dan doa insyaallah berjaya..bam..bam or slim tetap comel..

Najiah Shaharain said...

ye..ada beze sikit..tp apa-apapun ciptaan ALLAH···semuanya cantik;-)

Eyqa Rawr said...

wah, sekarang ni dah cantik dah. bestnyer kurus dengan cepat

missleana said...

Sis, shaklee ada ekonomu pack ke yg utk skin care set tu?

shaz_rina said...

Anda ditag :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/11/2nd-segmen-jom-upkan-followers-sampai.html

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah