Thursday, December 13, 2012

Adore pada baby G Casio.

Assalamualaikum dan selamat pagi, semalam kecoh dengan tarikh cantik 12.12.12. so hari ni nak update 13.12.12. Mesti ramai yang take tarikh 12 12 12 tu dengan tarikh special seperti pernikahan dan pertunangan, lagi pun time cuti sekolah kannn. so nak pilih tarikh cantik tahun depan apa ye?

13.3.13 kot hahaha mustahilll...atau 11.12.13 cun juga haha..merepek je la.

Ok stop pasal tarikh-tarikh tu ye.
Kalau lalu kedai jam mesti suka tengok baby G Casio yang sangat comel dan nampak sporty tu, terasa nak memilikinya sebijik tapi jam dah banyak.


Sweet kan Baby G Casio putih ni, ada skodeng-skodeng kat kedai harga dalam RM300 ke atas. Memang sweet sangat :)



Memang suka sangat yang ni, ada analog dan digital sama macam kat atas tapi lebih smart :) suka warna pinky tu.



Ni pun sweet juga tapi nampak serabut sikit. Tapi kalau yang bagi gift tu I terima dengan senyuman :)


 Yang ni nampak feminin sikit. tapi memang cun la. Yang bold dia keemasan tu cun.



Merah menyala semangat waja hahaaha. Cun juga nampak berani je.

Nak sangat memiliki sejibikk ini jam, cek nuffang sudah sampai. Rasa nak beli jam je..ohhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.





1 comment:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.