Blog Cik Nur Farah masuk majalah Remaja 1 Jan 2013.

Assalamualikum,

Excited sangat bila terjumpa mesej ini di Cbox.



lepas tu ada lagi yang bagitahu :)


Mula-mula fikir juga, eh betul ka ni? atau sekadar gurauan nak sambut tahun baru. Nak publish terus rasa malu pula kang tetiba cuba gurauan sahaja.
 Apa-apa pun terima kasih kepada blogger yang bagitahu kat saya tu, sangat terharu :')

Then,
Call adik kejap suruh dia cari majalah REMAJA 1 Jan 2013 sebab aku kat kampus malas nak keluar hehe.




Lepas tu dia call dengan suara excited terus cakap memang masuk dalam majalah Remaja. Waaauu seronok sangat dan suruh dia tag kat FB sebab nak tahu apakah yang di tulis di Remaja. 



 
 
Syukur sangat rezeki tahun baru, dapat juga masuk majalah hehehe. Dan paling seronok dapat 5/5 markah daripada majalah Remaja. Terima kasih! dan petang tadi baru rasmi mendapatkan senaskah majalah Remaja. So apalagi dapatkan lah senaskah :)


Di kesempatan ini nak ucapkan terima kasih kepada pihak Remaja sebab siarkan blog comot ni, serta kawan-kawan dan follower yang selalu support blog Cik Nur Farah ni, sayang korang semua!!


Happy New Year, hope azam tahun ni termakbul..aminnn :)



Tag : aku fara, happy
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
18 Comments for "Blog Cik Nur Farah masuk majalah Remaja 1 Jan 2013."

Wahhh bestnye dpt masuk dlm majalah Remaja. Pemes laa lepas ni hehehe. Takpe, meramaikan kenalan :)

Tahniah kak farah!! Bestnyaa dapat masuk majalah :D

assalamualaikum...

Tahniah la saya ucapkan..bukan senang tu nak terpilih...saya selalu belajar buat bloq daripada blog awak...senang2 lawatila blog saya..
di http://zakwanfahmi.blogspot.com

waaa tahniah kak kikikiki
mmg blog pon comel po tuan dio nih
:))

wah.. beruntungnyaa kak farah! hehe,tahniah ye tahniah!

Wah...tahniah farah...hebat la... salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot. com

jom baca blog saya

blog rabiahtul adawiyah

Tahniah kak.kak follow blog adik sekejap.blog rabiahtul adawiyah

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top