Friday, December 28, 2012

Shopping online perfumes lagikk.

Assalamualaikum dan selamat pagi warga blogger yang suka baca belog aku yang comot ni hehehe.

Hari itu cash out nuffnang dan haruslah beli barang untuk kegembiraan hati sendiri hahaha. Ye kalau shopping memang happy je.. Benda yang adore sangat nak beli sudah di beli hahaha. Saja nak share and caring kat korang, aku kan hantu perfumes maka telah membeli perfumes!

Barang yang diidamkan sudah sampai, mari kita buka dengan geloyohnya hahahaha.


-



-



-




-




-




-



-




-




-



-




-




-


2 untuk aku, 1 untuk someone special muahaha.

 inilah perfumes yang aku kecohkan tu hehehe. Suka gila dengan perfumes ni paling suka Carolina Herrera 212 Sexy dan Purr by Katy Perry. Jom kita review sikit bau dia untuk mudah korang nak beli lepas ni.

 
Carolina Herrera 212 Sexy 

Suka sangat bau ni, serius mula-mula pakai bau dia keras lepas tu bau dia lembut maybe sesuai dengan aku, tergiang-giang je bau dia. Ok bau dia lemak berkrim, manis dan sexy je. Masyukk je cium bau ni, long lasting for me sebabb aku sembur kat aku malam tadi, hari ni bangun tidur waa ada bau lagi tau. Siapa cium bau ni memang stim bukan stim benda lain tau sebab stim ketagih nak cium lagi je. Tak menyesal I beli u ollls!


 Purr Katy Perry

Wauuuu comel sangat si kucing tu kan, confirm jadi koleksi botol tu lepas ni, dah la aku sayang sangat kat kucing, nampak kucing rasa nak peluk cium je tapi kucing busuk tak mau tau kalau kucing bau Purr Katy Berry ni memang terus peluk bawa balik rumah hehehe..ok hentikan merepek merapu tu ye. Perfumes ni akak yang online shop tu yang suggestkan. Best tau! Bau dia macam gadis urban yang sweet dan sexy je. Bau dia segarr, rasa macam tak jemu cium, lepas tu rasa macam bergaya je. Style sangat!! hahaha..best!!



Coco Mademoiselle Chanel Paris

Ok yang ni bukan untuk aku, maybe yang suka akan suka kat bau dia tapi aku kurang sikit sebab bau dia agak mature sangat pada aku, aku ni tak la mature sangat kan so yang sexy, sweet dan fresh je kot citarasa aku hehehe.. Tapi long lasting juga bau dia, sembur memang tahan lama. Bau dia susah sikit nak gambarkan, nak kata sweeet tak juga tapi rasa mature je kot hahaha.




dan yang paling sukaaa sangat dapat free gives......suka bangat!! tepuk tepuk tangan hehehe :)





Dapat body mist tau...yang best dapat Body Mist Victoria's Secret tau...dapat bau sweet day dream. Bau dia fresh sangat...ada bau apple sikit dan semestinya sangat wangii. Thank kat akak online shop tu. I love it!

Mesti korang nak tahu aku beli kat mana kan?? sebelum ni pernah beli handbag kat situ untuk my mom. Memang macam-macam ada jual, ada perfumes original, gred AAA, gubahan hantaran, beg yang comel, pakaian dan macam-macam lagi. Harga sangat menarik!

So kalau nak shop online boleh la ke:

Fan Pages beliau : Butik Hatiku Tertarik


memang tertarik dan menarik la!!

p/s: best tau berurusan dengan akak ni, mesra pelanggan :) of courselah aku akan review shop online yang best dan dipercayai!





5 comments:

  1. huhu . cantik lah botol dia . memang menarik . ;)

    ReplyDelete
  2. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Hanya mereka yang berani gagal dapat meraih keberhasilan
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  3. victoria secret tu memang best suka gla dengan bau dia

    ReplyDelete
  4. Botol dia cun ahh :D Tapi nak beli tak mampu *erk*

    Eh, saya share banner kak farah di blog saya. Share sama yee.. Follow back. Syukran.

    ReplyDelete
  5. Mcam mne akak buat blog mcam ni ?? cerciter...nak tau jugakk..btw follow blog saya..www.na2xblogger.blogspot.com...
    sebab kite x rmai followers..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.