Monday, December 24, 2012

The Body Shop Perfumes.

Assalamualikum, hari ni update guna ipad je la sebab malas nak bukak lappy. Semalam lepas balik dari kampung kita pi lepak kat Aeon untuk mencuci mata hahaha. Memang orang ramai macam semut semua heboh nak bershopping maklumlah nak krismas ni dan nak bukak sekolah semua sebuk nak cari barang kan.

Aku ni kalau bab perfumes ni memang hantu sikit hahaha, hari tu dah bagi mama my perfumes yang selalu aku dalam handbag. Aku memang suka spare perfumes avon dalam handbag, tak kuasa nak bawa si britney dan j.lo sebab dia 100ml dah macam batu je bag aku hahaha, so memang letak women of erth dalam handbag tapi bagi kat mama sebab dia cakap bau wangi.

So semalam lalu kat the body shop tengok-tengok perfumes dia, memang nak beli yang kecik je supaya senang nak bawa ke hulu hilir. Sebenarnya memang tak pernah pakai perfumes the body shop ni. Ni first time pakai, bau dia memang wangi...so aku pilih yang pati punya iaitu er the parfum sebab tahan 8 jam gitu. Kecik-kecik 15ml pun harga rm55. Tapi sebab wangiiii sangat kita beli la sebijikkk. Aku beli yang madagascan vanilla flower. Bau dia vanilla dan sexy sweet je. Tahan lama juga dalam 6-8 jam gitu. Yang ni memang stock dalam handbag hehehe.

Lagi satu, ada jugak yang lain aku suka sangat bau Perfumes the body shop dream unlimited dan Love etc, bau dia so sweet dan romantic tau. Tu tak ada bajet sebab rm 100 lebih gitu, maybe si jlo dan britney tiggal sisa baru nak beli kot hehehe. Suka sangat bau perfumes tu. Korang suka perfumes apa ye kat the body shop??

Ni aku punya hehehe.







19 comments:

  1. Wangi tak ? MIza tak pernah pakai perfume body shop lagi :)

    ReplyDelete
  2. wanginya blog nih..hehehe..:P jangan marah ..usik2 manje je..

    ReplyDelete
  3. fara, kiter pun suka dgn body shop nyer perfume.... before ni pakai yg lychee tu.. sebab bau die sweet. suker yg stock bau sweet ja hehehe.
    tapi skang pakai love etc.. love it! perempuan memang xboleh lari dengan kegilaan kat pefume kan.....

    ReplyDelete
  4. @miza yusof

    Wangi sangat, macam2 pilihan ada y ptg kalau beli kat ctu mmg 100% originl. best :) harga pun x mahal sampai 300 utk 1 perfumes.

    ReplyDelete
  5. Cik Yana da 2 tahun pakai perfume Vanilla BodyShop. Tak jumpa lagi pengganti perfume best ni :)

    Hello Kitty Limited Edition cik Yana vs encik Samsung

    ReplyDelete
  6. Misz pon ade beli gak vanila pyer bau dye wangi sgatt .. Tana tukar daa perfume laen ..

    ReplyDelete
  7. Dreams Unlimited! My fav perfume ever! :)

    Follow mine.
    http://randomssssss.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. kite p0m gune perfume vanilaa 2 jgk,,best...thn lame bau dye,,n pling sy0k,,thn nt0k setahun stgh,,f0r daily use..hee

    ReplyDelete
  9. @misz lappy

    wauuu memang wangi bangat the body shop perfumes. Lepas ni kita pun maybe jadi peminat setia juga

    ReplyDelete
  10. Sedapkan baunya... Psst akak balada tutorial kat cni ,tq;)

    ReplyDelete
  11. patutlah dari tadi bau wangi jer..haha

    ReplyDelete
  12. Terima kasih infonya bu, mantabbbsss...........

    Parfum Body Shop.

    ----------

    ReplyDelete
  13. Ade yg lgi tinggi quality dari perfume body shop ni.. yg penting lagi murah.. brands by malaysian plak tu.. nk tau?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.